OČISTITE JETRU ZA 7 DANA: Djeluje protiv nadimanja, gasova i teškog umora

Za detoks jetre može biti dovoljna i nedelja dana: evo kako da se oslobodite toksina i vratite zdravlje ovom važnom organu.

Ako ste često znali da popijete čašicu viška, tješili se jakom hranom i zatrpavali neraspoloženje slatkišima, moguće je da vam jetra ne funkcioniše baš najbolje.

Ono što treba da vas ohrabri jeste činjenica da je jetra zaista otporan organ i da joj je dovoljno samo malo pažnje pa da ona ponovo uspostavi bolje funkcionisanje.

Unesite promene u svoj stil života i već za nedelju dana ćete primijetiti razliku.

Ovaj poveliki organ skriven ispod desne strane rebara neprekidno filtrira krv i odstranjuje toksične materije iz nje. Jetra odraslog čovjeka je teška oko 3 kilograma i procjenjuje se da je, u svakom trenutku, u njoj oko 13 odsto njegove krvi. Dakle, bez nje, nema života.

Ako joj, uz čitav njen “posao”, dodate i višak al*ohola, šećera i holesterola, a ne pružite joj san i odmor, dolazi do zadržavanja masti u njoj.

Primijenite u narednih sedam dana sljedeći detoks program: prestanite sa pijenjem al*ohola, jedenjem prerađene hrane, izbacite i šećere i žitarice. Uvrstite u svoj jelovnik što više kupusnjača (kupus, kelj, karfiol, brokoli), zelenog povrća, semenki i bobičastog voća.

Sastojci iz ove hrane pomoći će da se jetra sama obnovi i eliminiše toksine.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin