OČAJNIČKI JE PILA SPERMU DA BI ZATRUDNELA, A SAD U 5. DECENIJI ČEKA BEBU: Nikad bolje nije izgledala na plaži

Kortni Kardašijan na maestralan način je objavila da je trudna! Najstarija sestra klana Kardašijan prošla je kroz ukupno 10 vantelesnih oplodnji kako bi zatrudnela u 44. godini sa novim mužem Travisom Barkerom.

Taman što je objavila da odustaje od svoje borbe za potomstvo, desilo se ono za šta se dugo borila. Kortni je godinama bila u vezi sa Skotom Disikom sa kojim ima 3 dece: Mejsona, Penelopi i Regana, dok Travis ima dvoje odrasle dece od 29 i 19 godina.

U novoj epizodi rijalitija Keeping up with the Kardashians, Kortni je rekla da joj je stručnjak ove alternativne medicine rekao da “može da pomogne ako četiri puta nedeljno pijem Travisovu spermu”.

Ta ideja se, očito, svidela njenom mužu koji je rekao “sviđa mi se ovaj doktor”.

Ali, ako pitate lekare zvanične medicine, ono što je Kortni preporučio lekar ajurvede nije od pomoći.

“Za 30 godina koliko radim u oblasti plodnosti i ginekologije, ni u jednom zvaničnom istraživanju nisam pročitao da ispijanje sperme može da poveća šanse za trudnoću”, kaže dr Džejms Hopkison, direktor TFP Fertility Group-a.

On objašnjava da zato što je reproduktivni sistem odvojen od digestivnog, to da li će žena progutati ili ispljunuti spermu nema nikakvog uticaja na začeće.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin