Obrukao majku: UHVATIO JE NA KAMARI SA TRENEROM, USLIKAO I OBJAVIO OGLAS

Obrukao majku: UHVATIO JE NA KAMARI SA TRENEROM, USLIKAO I OBJAVIO OGLAS

 

Jedanaestogodišnji Omar Paredes iz argentinske Kordobe dospio je na naslovne strane nekih tamošnjih portala zbog načina na koji se osvetio majci Rozaliji (38).

Dječak je prije dvije sedmice otkrio poslije košarkaškog treninga da mu se majka tajno viđa sa trenerom, što je doživio kao smak svijeta.

Ionako više naklonjen ocu nego majci, riješio je da uzvrati. Ne samo što ih je slikao telefonom, pa je fotografije poslao ocu Ernanu, već je otišao u prvu štampariju i napravio je malu reklamu.

“Rozalija Paredes traži momka. Nije joj dovoljan muž Ernan i trener Pako. Ko je zainteresovan neka se javi na ovaj telefon – stajalo je na papiru koji je potom lijepio u više desetina komada po kraju bijesni Omar.

Treba li reći da je Rozalija iste večeri doživjela nervni slom poslije kojeg je morala i telefon da mijenja?

Žena je pokušala da izgladi problem sa suprugom rekavši mu da se više neće viđati s trenerom, ali on nije želio da čuje za to. Ernan se dva dana kasnije sa sinom preselio kod svoje majke, dok je očajna Rozalija odmah raskinula tajnu četvoromjesečnu vezu sa Pakom.

 

Nije poznato šta će biti sa ovom porodicom, ali se zna da je Rozalija sada na stubu srama jer se priča o njoj, najviše zahvaljujući “reklami” po stubovima i napuštenim kućama. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin