Oboljela sam, samo mi borba ostaje: Potresna ispovijest Merime Njegomir o borbi sa opakom bolešću, progovorila o najtežim trenucima!

Oboljela sam, samo mi borba ostaje: Potresna ispovijest Merime Njegomir o borbi sa opakom bolešću, progovorila o najtežim trenucima!

 

Pjevačica Merima Njegomir susrela se sa zdravstvenim problemima, a i sama je potvrdila da se veoma loše osjeća.

 

Naime, Merima je teško pričala, te se u par navrata i borila za dah, ali njena pozitivnost nije prestajala da zrači.

 

– Zdravstveno se osjećam loše, borim se protiv teške bolesti. Sa velikim timom stručnjaka i ljekara nadam se da ću se izboriti sa ovom teškom bolešću…

 

Upotrebljavam svu svoju snagu i sve ono što sam prethodnih godina imala, tu moju energiju i da pokušavam da se izborim. Mnogi su se izborili, nadam se da ću i ja, mislim pozitivno – kaže pjevačica za Pink.rs.

 

– Uz veliku pomoć i podršku moje djece, kao i prijatelja i kolega koji se javljaju i za koje vidim da me vole, nekako mi ovo lakše pada i nadam se da ću na najbolji način moći da se izborim sa ovim.

 

Šta da kažem… Oboljela sam kao i milioni ljudi što obolijevaju u svijetu, pa eto, i mene je pogodilo, nažalost. Ja koja sam uvijek eksplodirala od energije, ali bol se javi i onda ste u stvari, prepušteni sebi i naravno svojima oko sebe, a moje četvoro djece su maksimalno uz mene i bore se zajedno sa mnom, tako da se nadam da ću pobijediti sve ovo.

Samo mi ostaje borba – zaključuje Merima. (RBSM-RADIO)