Objavljen snimak kako Tanja Savić napušta Ognjenovu emisiju, Amidžićev izraz lica sve govori! (Video)

Tanja Savić, napustila je snimanje praznične emisije “Amidži šou” nakon pola sata u kojoj su gosti bili: Jovana Jeremić, Ivica Dačić, Tanja Savić, Branimir Nestorović.

Danima se spekuliše zbog čega se pjevačica odlučila na ovaj potez, a sada je isplivao i snimak.

Name, pjevačica Tanja Savić je nakon pola sata od početka snimanja emisije napustila istu i otišla bez riječi, a to dokazuje i snimak za najavu emisije “Amidži šou” koja će se emitovati u utorak.

– Jovana, pusti ih malo neka oni sad pričaju – rekla je Tanja vidno iznervirana, prije nego što je napustila studio, a nakon toga samo ustala bez riječi. Gosti i voditelj su bili vidno šokirani.

Povodom napuštanja emisije oglasio se Ognjen Amidžić, autor i voditelj ovog šou programa, koga je Tanjina odluka da napusti svoje mjesto prilično iznenadila.

– Ne znam. To je pitanje za nju. Emisiju je napustila poslije pet minuta snimanja. Rekla mi je da se ne osjeća najbolje – rekao je Ognjen za Telegraf Jetset. Podsjetimo, voditeljka Jovana Jeremić je bila ta koja je u javnost iznijela da su pjevačica Tanja Savić i Draško Stanivuković u vezi.

– Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? – uz osmijeh je otkrila Jovana. Mediji su ubrzo objavili da je u pitanju Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, a onda je voditeljka iznijela još detalja o njihovoj navodnoj aferi. (ekskluziva.ba)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin