OBESIO SE POZNATI PEVAČ-GILE, pronašao ga brat MRTVOG: Užasna TRAGEDIJA koja je zavila porodicu u crno, cela Srbija ZANEMELA OD TUGE! (FOTO)

I dalje smo u segmentu crne hronike, koja je apsolutno zastupljena u skoro svakom danu u novoj 2023 godini. Jednostavno ne postoji niti jedno jutro a da ne otvorimo neki od veb portala, i da ne vidimo neko samoubistv*, nasilje u porodici ili smrt popularne osobe.

Tako nam je sledeća jako tužna vest upravo stiže iz Srbije a vest je na društvenim mrežama kao i na internet portalima odjeknula kao grom iz vedra neba.

Koliko život zna da bude nepredvidiv pokazuje nam i slučaj koji se desio u centralnoj Srbiji, kada se popularni srpski pevač Dragiša Mitić Gile obesio, i to više ni manje nego zbog duga kojeg je imao prema kamatarima. Sve se desilo u blizini Titela, a iza njega je ostala supruga i dvoje dece, a brat koji ga je pronašao kako visi obešen od gredu, pronašao je i njegovo oproštajno pismo u kojem je sve objasnio.

Kako su tada komšije pričale za srpske portale, bio je omiljeni čovek u selu, svima je pevao besplatno na krštenjama i slavama, te ih je sve ovo i više nego pogodilo:”Bio je omiljeni pevač na svim seoskim veseljima. Bukvalno, nijedno slavlje nije moglo da se zamisli bez njegove pesme. Pevao je na gotovo svim svadbama koje su se odvijale u ovim krajevima- rekao je i dodao:

“Gile se ubio zbog dugova. Dugovao je zelenašima. Kamata je rasla iz dana u dan, a on prihoda nije imao.

. Kako je rekao, supruga nesrećnog pevača bavi se ukrašavanjem prostora za slavlja, a kako su i ona otkazana zbog p…, tako je i ona ostala bez sredstava za život.

Gile, inače otac dvojice sinova od kojih je jedan nedavno završio srednju školu, navodno se zadužio kod zelenaša, jer u banci, kao nezaposlen, nije mogao da digne kredit – zaključio je tada izvor “Alo”

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *