Obavijena DIMOM: Pogledajte snimke koji navodno pokazuju krstaricu “Moskva” pre potonuća (VIDEO)

Fotografije objavljene na internetu rano u ponedeljak pokazuju zapaljen vodeći brod ruske Crnomorske flote pre nego što je potonuo.

Dve fotografije niske rezolucije snimljene iz različitih uglova prikazuju veliki ratni brod – navodno krstaricu “Moskva” – obavijen dimom i nagnut na stranu.

U međuvremenu je objavljen i snimak koji takođe navodno pokazuje brod “Moskvu”.

Otkriveno je nekoliko detalja o tome šta se dogodilo sa „Moskvom“ otkako je prošle nedelje potonuo kraj ukrajinske obale, a slike i snimci – ako su autentični – prvi su koji su nakon što je potonula 186 metara dugačka raketna krstarica koja je predvodila pomorske napore Rusije u ratu protiv Ukrajine.

Fotografije zapaljenog ratnog broda prvi put su se pojavile ubrzo posle ponoći na kanalu aplikacije za razmenu poruka Telegram.

– Izgleda kao legitimna fotografija “Moskve” nakon što su ga udarile ukrajinske protivbrodske rakete Neptun – rekao je vojni analitičar Rob Li na Tviteru.

Dok Rusija tvrdi da je njen brod potonuo tokom napora da se odvuče na bezbedno nakon požara koji je zahvatio skladište municije, ukrajinski vojni zvaničnici su rekli da su ga pogodile rakete Neptun ispaljene iz Ukrajine.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin