O mračnoj PROGNOZI srpskog NUMEROLOGA opet se priča zbog Ukrajine: Jedna rečenica uliva strah u kosti

Stefan Dragojlović je prošle godine objavio analizu za 2022.

 

 

Ruska ofanziva na Ukrajinu danas je ušla u 13. dan, a obruč se steže oko nekoliko ukrajinskih gradova, uključujući luku Marijupolj gde se vode žestoke borbe.

 

Kao što je to bio skučaj i sa drugim događajima od globalnog značaja mnogi su se okrenuli rečima astrologa, numerologa i čuvenih proroka iz prošlosti da odgonetnu šta nas čeka.

 

Jedan od njih je i srpski numerolog Stefan Dragojlović koji je pre svega nekoliko meseci objavio numerološku analizu za 2022. godinu.

 

Njegove prognoze odjednom su postale aktuelne od početka sukoba u Ukrajini, a posebno deo u kojem se spominju vojska, uniforme i težak period sa kojim se svet suočava.

 

– 2021. je godina promena, novog početka i mislim da je ona početak kraja što se tiče virusa. Naredna godina je trostruko sudbinska godina, godina pravde, ljubavi i vere. Prva četiri meseca će biti teška, gledaćemo dosta uniforme na televiziji, policiju i vojsku.

 

Tek nakon toga će biti mnogo bolje, tada ćemo imati pozitivne promene – rekao je svojevremeno Dragojlović za Kurir.

 

Podsetimo, otkad je Rusija krenula u napad 24. februara po društvenim mrežama masovno su se citirali Nostradamus, Baba Vanga i Tarabići, a ljude na našim prostorima zabrinulo je i proročanstvo sa Svete Gore koje govori o prelivanju rata na Balkan.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin