NOVI DETALJI HAPŠENJA GLUMCA SERGEJA TRIFUNOVIĆA, podvrgnut testiranju!

Glumac Sergej Trifunović učestvovao je u saobraćajnoj nesreći u Beogradu kada je njegov motor naleteo automobil kojim je upravljala devojka (23) sa probnom vozačkom dozvolom.

Kako se saznaje, tokom uviđaja utvrđeno je da je Trifunović vozio pod dejstvom opojnih sredstava, kao i da navodno nije imao dozvolu za upravljanje motorom. Saobraćajna nesreća dogodila se 28. maja na uglu ulica Mekenzijeve i Ivana Đaje na Vračaru.

– Trifunović je motor slabe snage. Na njega je prilkom ulaska u raskrsnicu naleteo auto koji nije poštovao prvenstvo prava prolaza, već je nastavio kretanje i udario u motocikl. Prilikom udesa, Trifunović koji je nosio kacigu, pao je sa motora. Vozač automobila (23) je imao probnu vozačku dozvolu. Oboje su podvrgnuti alko-testu koji nije pokazao prisustvo alkohola u krvi. Međutim, testiranjem na psihoaktivne supstance kod Trifunovića je utvrđeno prisustvo kokaina i kanabisa – kaže izvor za medije i dodaje da Trifunović nije negirao da je pod dejstvom nedozvoljenih supstanci.

Sergej Trifunović
Foto: ATA images

On je,navodno, zadržan u policijskoj stanici do 12 časova zbog prisustva psihoaktivnih supstanci u organizmu.

– Protiv oba vozača biće podneti zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka – kaže izvor za gore navedeni medij.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/