Novak Đoković već operisan? Italijanski mediji tvrde da će za nekoliko sati izaći iz klinike

0

Srpski as će zbog oporavka gotovo sigurno propustiti Vimbldon

 

 

Francuski mediji su javili ekskluzivnu vest da će Novak Đoković biti operisan u toku dana, ali kako se tvrdi iz drugih italijanskih listova srpski as je već operisan.

 

Italijanksa “Gazeta delo Sport” ima drugačiju informaciju. Kako piše ovak list, sve je već završeno, očekuje se da Đoković za koji sat, na štakama, napusti kliniku i ode na kućni oporavak.

Prema prvim procenama, ukoliko je sve urađeno kako treba, srpski as će biti tri nedelje van terena, što znači da postoje realne šanse da zaigra na Olimpijskim igrama u Parizu, dok Vimbldon već sada otpada.

 

Podsećanja radi, Novak Đoković je pobedio posle četiri i po sata Franciska Serundola u osmini finala Rolan Garosa, ali je u drugom setu tražio medicisnki tajm-aut upravo zbog bola u kolenu.

 

Nastavio je da igra pod lekovima, a kasnije je najavio da postoji šansa za povlačenje. Dan pre nego što bi trebalo da odigra meč četvrtfinala protiv Kaspera Ruda Novak je objavio da neće moći da nastavi takmičenje.

 

Srpski as će zbog oporavka gotovo sigurno propustiti Vimbldon, ali za Olimpijske igre postoji nada jer one počinju 27. jula.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:    INSTAGRAMU   I FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *