Nova tragedija u Egiptu: Dečaka (6) ubila skrivena OPASNOST koja vreba u vodi, ni BAZEN nije bio bezbedan

Šestogodišnji dečak je umro u Egiptu nakon što je dobio stomačnu zarazu koja ga je naterala da stalno povraća. Prema izveštajima, dečakov otac je trenutno u bolnici i bori se za život.

Antonio Mirabile (46) i njegova trudna supruga Rozalija Manosperti bili su na odmoru sa svojim šestogodišnjim sinom u odmaralištu na Crvenom moru u Šarm el Šeiku u Egiptu kada se dečak razboleo.

Rozalin brat Roberto Manosperti rekao je La Stampi da su dečak i njegov otac bili najteže pogođeni, dok je majka imala blaže simptome.

– Stalno su povraćali. Otišli ​​su 26. juna i hteli su da ostanu u Egiptu dve nedelje. Taj odmor su planirali mesecima. Roberto je dodao da je njegov zet u početku sumnjao da je progutao vodu iz bazena. Dali su im tablete za lečenje trovanja hranom, ali se porodica vratila u sobu nastavljajući da povraća – rekao je on, a prenosi Miror.

Do subote ujutro simptomi nisu nestali pa su pozvali Hitnu pomoć da ih odvezu u bolnicu. Lekari su pokušavali oživljavanje sat vremena, ali nisu uspeli da reanimiraju dečaka.

Njegov otac je primljen u bolnicu sa “simptomima početka otkazivanja bubrega” i sada se nalazi na intenzivnoj nezi, rekao je on.

– Nemamo definitivne informacije o stanju mog zeta. Oni su tražili da iznajme privatni let, ali su im potrebni medicinski izveštaji iz bolnice koji im se ne dostavljaju – rekao je Roberto.

Zvaničnici su već izvršili obdukciju deteta, ali će biti potrebni meseci da se dođe do uzroka smrti, prenose mediji.

U Egiptu se desilo nekoliko tragedija prethodnih nedelja.

Prošle nedelje je jedna turistkinja umrla nakon što je „izgubila ruku i nogu u stravičnom napadu ajkule u popularnom egipatskom letovalištu“.

Austrijanka (68) je kasnije umrla u kolima Hitne pomoći od „šoka” nakon užasa na Crvenom moru.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin