NOĆNA RAZONODA – BILA SAM IZAZOVNO OBUČENA: Kada sam ga ugledala nisam mogla da izdržim da ga ne zaskočim!

Zdravo svima ja sam Nina imam 32g. razvedena. Živim sama. Udala sam se u 20 toj imala sam redovni seks a naročito ujutru.

Sve je bilo prve 2 godine lepo i odlično dok bivši ne reče da pravimo dete. Uradili smo tu noć ali nažalost nije se primilo. Otišla sam u bolnicu na preglede. Nakon svih tih pregleda saopštili su mi doktori da sam neplodna i da nikad neću moći zatrudniti. Usledila su razočaranje naročito kod muža…

Posle toga više nije hteo da ima seks čak nije hteo samnom u krevet. Prošlo je mesec dana ludela sam jer mi je k… falio.

Onda jednog dana se obučem izazovno haljina najlonke. Izašla sam s drugaricama u provod da nađem nekog za s*ks Dok smo sedeli u kafiću pojavi se moj školski drug. On mi je uvek bio drag. Pričali smo tako zezali se. A onda smo izašli u šetnju dodirivali se i on mi reče da živi sam.

Pa smo otišli kod njega u stan a kad smo ušli nisam se mogla suzdržati odmah sam ga zaskočila iako se otimao jer zna da sam udata. Bila sam sva napaljena p**a natekla vlažna. Popustio je i on. Skinuli smo se goli, lizao mi s*se raširila sam noge i on mi ga zabio i počeo žestoko da me j**e, a onda posle sam ga zajahala, on me nabijao sve žešće. I na kraju mi zguza svršio.

Rekla sam mu da želim prenoćiti i ujutru smo se p**i. Nakon toga otišla sam sretna kući, vesela i**a. Muž je otišao na posao ljut rezerviran ali mene je baš bolelo .

Nakon nekoliko dana sam se razvela i otišla kod svojih i tako dragi moji sam sve dosad se j**a s pažljivo odabranim muškim.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin