Njoj lijeva, a njemu da ostane desna: TRAŽI OD ŽENE DA MU VRATI SILIKONE KOJE JOJ JE PLATIO

Njoj lijeva, a njemu da ostane desna: TRAŽI OD ŽENE DA MU VRATI SILIKONE KOJE JOJ JE PLATIO

 

Razvodi su u najvećem broju slučajeva neviđena noćna mora, a vrlo rijetko se parovi raziđu sporazumno i prijateljski. Mnogi se u međuvremenu zamrze, pa u brakorazvodnoj parnici gledaju samo kako da nanesu što više zla jedno drugom…

Podjela zajedničke imovine jedno je od najvećih “polja za bitku” tokom razvoda. Da li iz inata ili sujete, vrlo često bivši supružnici dijele sve – od igle do locomotive.

 

Čini se, ipak, da je slučaj jednog beogradskog para ubjedljivo na vrhu liste bizarnih brakorazvodnih parnica,

 

“U mojoj profesionalnoj karijeri bilo je apsurdnih situacija. Jedna od najapsurdnijih je bila kada je moj klijent, u tom slučaju sam zastupala muškarca, donioo račun za ugradnju silikonskih grudi njegove žene, kao dokaz da je on ulagao. Ja uopšte nisam mogla da razumijem da li on smatra da je to njihova zajednička imovina, pa ćemo mi u nekom postupku to dokazivati.

 

Ja sam rekla – ne znam šta hoćete, da li hoćete da tražimo da lijeva ostane kod nje, a desna kod nas? Morala sam da unesem tragikomiku u situaciju da bi on rekao – da, ovo je potpuno suludo”, ispričala je njihova advokatica.

 

Pored ove krajnje bizarne situacije, bilo je situacija i kada su bivši bračni partneri razmjenjivali usisivač na parkingu ispred notarske kancelarije, ali i insistiranja da se vrati vjerenički prsten. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin