Njoj 26, njemu 52 – KOMENTARI na MREŽAMA su BILI SUROVI, a JEDAN ju JE PATOSIRAO

Njoj 26, njemu 52: NAŠA LJUBAV NIJE IZ INTERESA, VEĆ IZ SRCA

 

Žena (26) je u vezi sa svojim 52-godišnjim bivšim šefom. Njihova zaljubljenost mnogima smeta zbog velike razlike u godinama, prenosi The Sun.

 

Veza koju su mnogi korisnici društvenih mreža dočekali sa zgražanjem je ona između Bridget, koja ima 26 godina, i njenog bivšeg šefa kojem su 52 godine. Par se upoznao prije pet godina na poslu kada je Brooks bio menadžer hotela u kojem je djevojka radila.

 

Njihova 27-godišnja razlika u godinama im nije problem, a Bridget je podijelila više videa u kojima pokazuje svoga znatno starijeg muškarca. U videu je prikazana usporedba s vremenom kada joj je bio šef prije pet godina.

 

“Oboje smo radili u ugostiteljstvu u jednom hotelu”, rekla je Bridget.

 

“Počela sam kao recepcionarka, a on je bio voditelj smjene. Zatim je unaprijeđen u pomoćnika glavnog direktora, a ja u voditeljicu recepcije”, izjavila je.

 

“Imali smo dobar radni odnos pa smo nakon smjene počeli ići na piće”, rekla je. “Sve više smo se upoznavali, povjeravali jedno drugome i jednostavno uživali u vremenu provedenom zajedno.”

 

U martu 2020. godine je Bridget kupila svoj prvi dom u koji joj je Brooks pomogao da se useli, šaleći se kako od tada on jednostavno više nikad nije otišao svojoj kući.

 

“Moj dom je postao naš dom”, rekla je ona. Kada je Bridget čula od kolega da se jedna kolegica želi spojiti s Brooksom, odmah mu je odlučila poslati poruku.

 

“Poslala sam mu poruku i rekla mu što sam čula, a njegov odgovor je bio da bi radije otišao na spoj sa mnom”, rekla je.

 

Dva mjeseca nakon što je par započeo zajednički život, oboje su pronašli druge poslove i napustili ugostiteljski objekt u kojem su se upoznali.

 

Bridgetini prijatelji i obitelj podržavali su njihovu vezu, unatoč 27 godina razlike u godinama, ali Brooksova majka u početku je mislila da ga ona samo iskorištava jer je “na poziciji”.

 

“Mislim da ona jednostavno voli Brooksovu bivšu, majku njegove djece, i da mi zato nije dala priliku”, objasnila je.

 

“Njegova kći je nekoliko godina starija od mene, a njegov sin je nekoliko godina mlađi od mene, ali mislim da su nas tako prihvatili jer su vidjeli koliko je njihov tata sretan”, rekla je Bridget.

 

Bridget kaže da su i njegova djeca vidjela kako njihov otac počinje zdravije živjeti jer je prestao pušiti i počeo gubiti na težini otkad je s mlađom ženom.

Uz tako veliku razliku u godinama, uobičajeno je da ljudi dobivaju negativne primjedbe o svojoj vezi.

 

Većinu svog neodobravanja dobivaju na društvenim mrežama, posebno nakon što je nedavno objavljen video na imao više od 29 hiljada pregleda,(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin