Njihova priča podsjeća na snagu prave ljubavi: MARIJA DONIRALA SVOM MOMKU MILOŠU BUBREG

Marija (31) i Miloš (30) iz Lajkovca od juče su primjer prave, jake i čiste ljubavi. Tačnije, ne od juče, već od trenutka kada je Marija odlučila da Marku da svoj bubreg, te da onoj „i u dobru i u zlu“, da na tačnosti i težini.

 

Zahvaljujući solidarnosti brojnih učesnika velike humanitarne akcije koja je ujedinila Lajkovac, a prvenstveno njegovoj djevojci Mariji koja mu je donirala bubreg, tridesetogodišnjem Milošu Markoviću iz Strmova je u Turskoj upravo uspješno izvršena transplantacija bubrega, piše Lajkovac na dlanu.

 

Tokom akcije prikupljanja sredstava za Miloševo liječenje, njegova djevojka Marija Milojković (31) je izrazila želju i spremnost da Milošu sa kojim je oko godinu dana da svoj bubreg, pisao je i lokalni mediji Lajkovac na dlanu.

 

Na ovaj način, njih dvoje su nam svima održali lekciju o ljubavi, povezanosti, požrtvovanosti i svemu onome što jedan odnos čini jakim i čistim.

 

„Otišli smo 22. oktobra u Tursku na preglede i mislili da se vratimo nazad već u petak. Međutim doktor je rekao da može operacija, sve se poklopilo i tako ostanemo i završimo sve. Bože zdravlja za nekih 20 dana Miloš će kući. Nakon transplantacije Miša je proveo 24 sata na intezivnoj njezi i danas je došao u sobu. Bubreg je odmah počeo da radi, sada pije terapiju i prate svaki sat kako napreduje – rekla je Marija.

 

Miloš se sada, dodaje, dobro osjeća. Iako ima bolove, zna da je to normalno i da je ono najgore konačno iza njega.

 

„Ustaje, šeta, jede. Ja već sutra izlazim iz bolnice. Ovo je kao rutinska operacija ovdJe – otkrila je ona, dok se Miloš zahvaljuje svima koji su doprineli da dobije najvažniju životnu bitku. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin