NJIH DVE SU NAJBOGATIJE SESTRE U SRBIJI: Udale su se za veoma moćne biznismene ali su ostale prizemne i skromne

Jovana i Maša važe za najbogatije sestre u Srbiji, ćerke su pokojnog reditelja i direktora fotografije Božidara Nikolića. Njih dve su se i pre udaje za ove izuzetno moćne biznismene bile karijerno ostvarene.

Jovana se pojavila na našoj javnoj sceni kada je 2004. godine učestvovala na Beoviziji a zatim je i nastavila svoju muzičku karijeru. Nakon šest godina je izdala i svoj prvi album “Diši duboko”. Neke od njenih najpoznatijih pesama su upravo sa tog albuma poput : „Moli, moli“ i „Srećan put“.

Jovana Nikolić Mišković
foto: printscreen/youtube/Jovana Nikolic

Nakon uspešnog početka karijere započela je vezu sa Markom Miškovićem sinom našeg poznatog biznismena Miroslava Miškovića. Već osam godina su u skladnom braku iz kog su dobili dve ćerkice. Stariju, Antoninu su dobili 2012. godine.

Jednom sam negde pročitala da je najlepši poklon koji majka može da darovati svom detetu to da mu za oca izabere čoveka koga voli“, rekla je ona za jedan domaći magazin.

Nakon što se ostvarila kao majka, Jovana se vratila karijeri i snimila pesme „Najbolja“, „Dobar si“, „Pazi se“, kao i duet „Nismo smeli“ sa Marijom Šerifović, inače njenom bliskom prijateljicom.

Drugu ćerku dobili su 2020. godine i njoj dali neobično ime Reina, što na španskom znači kraljica.

Inače, Jovana važi za jednu od najstilizovanijih ličnosti na domaćoj sceni, bez obzira što je udata za naslednika jednog od najbogatijih ljudi u Srbiji, Jovana važi za skromnu osobu.

Ja živim jedan normalan porodični život sa ranim ustajanjem i ranim odlaskom u krevet sa svim dnevnim aktivnostima koje idu uz muža i dete. Nikada nisam davala povoda za tračeve, ali i kada ih ima dočekujem iz uz osmeh i kaficu“, rekla je ona svojevremeno.

Malo je poznato da obrazovanje nije zapostavila, te da je po profesiji diplomirana pravnica. Osim muža i ćerki, najveću podršku joj pruža sestra Maša Karić, supruga Bojana Karića.

Sin Sretena i Slavice Karić svojim prvim brakom punio je naslovnice tabloida, kada se posle samo nekoliko meseci razveo od Jelene Karleuše. Nikada zvanično nisu otkrili šta je bio razlog za krah braka, ali se spekulisalo da je u pitanju Jelenina prevara.

Te 2007. godine, Bojan se oženio Mašom Nikolić, a u braku su dobili blizance Taru i Teodora. Porodično često putuju, a najčešće borave u Dubaiju, Minsku i Londonu, gde su privremeno i živeli.

Na životnom putu punom izazova svili smo naše malo gnezdo ljubavi i sreće, u kome četiri srca kucaju kao jedno. Čak i posle 13 godina, ja stalno pronalazim nove razloge da te volim još više! Divan si muz i još bolji tata! Svaki trenutak koji provodimo zajedno je neponovljiv“, uputila je ove reči svom suprugu Maša.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/