NJEN MUŽ SPAVAO JE SA 126 ŽENA I ZBOG NJEGA SE OSJEĆA PREKRASNO…

Britanka Courtney Hargreaves je spavala s četiri muškarca prije nego je upoznala svog supruga Elliota, koji joj je priznao da je prije nje spavao sa 126 žena. Courtney (22) i Elliot Hargreaves (23) vjenčali su se ove godine i imaju dvoje male djece. Elliot je od svoje 18 godine često bio s raznim djevojkama, a priznao je da je spavao sa 126 žena. Kozmetičarka Courtney misli da je to dobra stvar.

-S toliko iskustva koliko ima, seks s njim nikad nije dosadan. Divljeg muškarca se može smiriti, a pogodnosti su ogromne – rekla je Courtney za The Sun.

Električara je upoznala 2017. godine u jednom klubu.

-Ugurao se u red ispred mene i šarmirao me. Svi su znali za njegovu reputaciju, da je rijetko doma išao sam i da je spavao s gomilom žena. Nisam bila zainteresirana za nekog takvog i rekla sam mu da se makne. Nisam htjela biti samo još jedna recka na njegovom krevetu. No sreli smo se opet tri mjeseca kasnije. Počeli smo pričati i nije ništa pokušavao. Ponudio mi je da me odveze doma, a pristala sam otići i kod njega na kavu. Jasno sam mu dala do znanja da smo samo prijatelji. Ipak, ostali smo budni veći dio noći i pričali, a sve je završilo seksom. Bio je jako samouvjeren u krevetu. Sljedeće jutro njegov telefon je divljao od poruka koje su mu slali prijatelji da ga pitaju kako je prošlo njegovo posljednje osvajanje. Željeli su da mi da ocjenu od 1 do 10 – ispričala je.

-Otvorio mi se i priznao da je rijetko kada sam išao kući sve otkad je napunio 18 godina. Cijenila sam njegovu iskrenost i priznala mu da sam ja jako neiskusna u usporedbi s njim. Rekla sam mu da sam zabrinuta da će izgubiti interes za mene kada shvati da nemam sve ‘potrebne vještine’, ali to ga uopće nije brinulo. Dečki su prije govorili stvari zbog kojih sam se osjećala nesigurno zbog svog neiskustva, ali Elliot nije bio takav i odmah smo postali par. Nakon te prve noći, zapravo više nikad nisam otišla – prisjetila se.

Nakon što su prohodali, Elliot je prestao izlaziti.

-On zna puno o seksu i s njim je u krevetu svaki put avantura. Zna kako zadovoljiti ženu, a to moji bivši dečki nisu znali. Zbog njega se osjećam prekrasno i ne očekuje da za njega visim s lustera ili nekakve druge ludorije – rekla je Courtney.

Priznala je i da je ipak bila zabrinuta hoće li moći vjerovati nekome tko je spavao s toliko žena, ali uspjela je.

-Bila sam odlučna da naš odnos neće pokvariti pitanje povjerenja i odlučila sam da ću ga suditi samo po tome kako se ponaša prema meni, a to je uvijek bilo iskreno i s poštovanjem – objasnila je.

Šest mjeseci nakon što su prohodali, Courtney je zatrudnjela, a Elliot ju je zaprosio mjesec dana prije nego se maleni Isaac rodio. Prije deset mjeseci dobili su i kćerkicu Alayu.

-Danas sam ja ona koja ima koristi zbog Elliotovih divljih dana. Isto tako znam da je on sada tako divan muž i otac zato jer je sve to ‘izbacio iz svog sistema’. Mi se i dalje seksamo barem tri puta tjedno, a Elliot me izvodi i van tako da se ponekad još osjećamo kao cura i dečko – zaključila je.

Elliota je Courtney sasvim osvojila.

-Dok nisam upoznao Courtney jedino što me zanimalo su bili izlasci i žene. No Courtney je bila nešto sasvim drugačije, zrela, osjećajna i spremna oprostiti. Ona je savršena žena za mene i radije bih proveo ostatak života s njom i djecom nego se vratio svojim starim navikama – dodao je za kraj Elliot.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)