Njen HIT su svi pevali, a onda je niko nije video 15 godina: Sada je udata i ima PETORO dece (FOTO)

Pesma “Skloni je od moga stola” jedna je od onih koje se i dan-danas čuju na žurkama, ali malo je onih koji znaju ko je izvođač ovog hita.

Pevačica Iva Vrcić 2005. godine snimila je ovaj hit, a autor besme je Dragan Brajović Braja, koji ju je vinuo u zvezde preko noći.

Ivin album prvenac doživeo je veliki uspeh – pesme su se brzo zavrtele na domaćim radio i TV stanicama, a muzički znalci predviđali su joj blistavu karijeru.

Godinu dana kasnije Iva se pojavljuje na Budvanskom festivalu s pesmom “Lažu me oči tvoje”, koja je ujedno i poslednja koju je snimila u svojoj kratkoj muzičkoj karijeri.

Ubrzo posle toga iz sebi znanih razloga povlači se sa javne scene, a od tada se o njenom životu gotovo ništa nije znalo. 15 godina posle hita “Skloni je od moga stola”, kada je bila u samom estradnom vrhu, za Ivu se saznalo gde je sada i kako živi, čime se bavi, kao i razloge zbog kojih je rešila da ode sa estrade, ali i iz Srbije.

Iva Vrcić, Foto: Pritnscreen/Youtube

Iva se danas preziva Delafoli, udata je, majka čak petoro dece i ne živi u Srbiji. Ovo je njena priča.

U svet muzike ušla je iz čiste ljubavi, ali i po savetu svojih najbližih, koji su prepoznali ogroman talenat i potencijal kod nje.

– Krenula sam bukvalno iz zabave… Odmalena sam volela da pevam i prvenstveno na zabavama pevala mojoj porodici. Kako sam odrastala mi roditelji i familija koi su imali puno poznanika i prijatelja iz tog sveta predložili su da snimim album i pomogli mi u tome. Sve je išlo nekako brzo… Čak i prebrzo za moj ukus. Počela su pojavljivanja na televizijama, gostovanja u emisijama, nastupi, ali tada sam otkrila da sam ja ipak samo devojčica koja voli da peva, ali nisam neko ko voli da bude u medijima. Nisam mogla da se naviknem na kamere, snimanja, šminkernice i sve ono što osim pevanja taj posao nosi, jer po prirodi volim miran i povučen život – počela je Iva:

– Sa nepunih 19 godina upoznala sam sadašnjeg supruga koji je tada imao 28 godina i u momentu kada smo se upoznali bio je na odmoru u Srbiji, inače je iz Francuske. Jako smo se zaljubili i on se nakon 6 meseci preselio u Srbiju. Živeli smo zajedno još godinu dana i ja sam ostala trudna sa našom prvom ćerkom… To je bio momenat kada sam presekla i shvatila da posao kakav imam i porodica kakvu želim ne mogu ići zajedno jer sam puno bila odsutna zbog posla. Bukvalno sam u jednom danu rešila da više neću gostovati i da ću se posvetiti deci. Preselili smo se u Pariz i prijao mi je taj mir koji imam. U međuvremenu dobila sam jos četvoro dece… Dakle, petoro ukupno (smeh). Tri ćerke i dva sina – objašnjava Iva.

Foto: Facebook/Printscreen/ Iva Delafollie

Nekada popularna pevačica kaže da živi “sasvim običan, miran život”.

– Otkako sam se udala, nisam se bavila profesionalno nijednim poslom, iako imam puno hobija, a o finansijama brine suprug. Nedostaje mi pevanje i muzika, ali javni život ni najmanje. Estradu dosta pratim i kolege pevače, ali nisam baš oduševljena onim što vidim… Nikoga ne osuđujem jer u moru estradnih likova teško je doći do izražaja, a ne praviti skandale, ali nikad nisam poželela da budem deo toga. Ja baš volim mir. Volim da izađem da šetam u duksu i helankama, bez šminke, sa punđom na glavi i da me niko ne poznaje – priča Iva, i dodaje:

I dan danas umem da pogledam svoje spotove i čujem pesme. Moja deca stalno to gledaju i naravno, deca kao deca, volela bi da je mama poznata i da se ponovo vratim tom poslu, ali ja i ovako vodim jedan divan život u kome nikada nije dosadno. Pored petoro dece je nemoguće da vam bude dosadno (smeh). Puno putujemo, bavimo se raznim sportovima i uživamo u našem malom, privatnom svetu bez stresa i kamera.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)