Njemačku porodicu koja se vraćala iz Hrvatske zaustavila austrijsku policiju: ONO ŠTO SU IM VIDJELI U AUTU ĆE PAMTITI ZA CIJELI ŽIVOT

Ispitivanjem je utvrđeno da je obitelj 49-godišnjeg Nijemca na odmoru u Hrvatskoj na poklon dobila janje koje je ovca odbacila 7. srpnja

 

Njemačka obitelj na ljetnom odmoru učinila je dobro djelo, no zbog nepoštivanja protokola, skoro su završili u problemima. Naime, u Hrvatskoj su na poklon dobili janje koje su odlučili prevesti do svog doma u Berlinu, no planove im je pomorila austrijska policija.

U večernjim satima 17. kolovoza dobili su dojavu da se u ulici Schwartzstrasse u Salzburgu u automobilu nalazi mlado janje koje glasno bleji. Policijski službenici odmah su intervenirali i utvrdili da se na stražnjem sjedalu automobila njemačkih registarskih oznaka s odškrinutim prozorima nalazi mlado janje. Obitelj mu je tamo napravila krevetić od kutije, deke i malo sijena.

 

Policajci su ubrzo saznali da se vlasnik automobila nalazi u obližnjem kazalištu lutaka, a da je brigu o janju za to vrijeme povjerio konobarici koja je radila u ugostiteljskom objektu nedaleko od parkirališta.

 

Janje u automobilu

 

Ispitivanjem je utvrđeno da je obitelj 49-godišnjeg Nijemca na odmoru u Hrvatskoj na poklon dobila janje koje je ovca odbacila 7. srpnja. Kao ljubitelji životinja, odlučili su se prevesti na svoju farmu, a prije toga namjeravali su kratko stati u Salzburgu, gdje ih je zatekla policija. S transportom, kažu, nisu imali problema – janje je mirno putovalo na sredini stražnjeg sjedišta, između djece koja su ga držala.

 

O incidentu je obaviještena veterinarska služba koja je preuzela janje, nazvano Chili, i predala ga organizaciji za dobrobit životinja koja će se pobrinuti da janje obavi sve potrebne preglede i četiri tjedna karantene. Po isteku izolacijskog perioda, očekuje se da će 49-godišnjak moći preuzeti Chilija od organizacije i prevesti ga u Berlinu.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:        INSTAGRAMU          I        FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)