“NJEGOV OTAC HTIO DA PREGAZI MOG MUŽA TRAKTOROM”: Komšije ispričale jeziva dešavanja – trpjeli napade porodice ubice iz Mladenovca

0

Mještani Dubone i Malog Orašja već deset dana oplakuju nastradale u stravičnom masakru koji se dogodio 4.maja i prilikom koga su izgubili osmoro mladih meštana, a ranjeno je čak njih 14.

 

OSUMNJIČENI UB FOTO: INSTAGRAM

UB koji je osumnjičen za masakr nad ovim mještanima, uhvaćen je i odveden na saslušanje u Smederevu 5. maja u jutarnjim časovima, nakon što je potraga za njim trajala cijelu noć.

 

Podsetimo, on se krio u kokošinjcu na imanju svojih rođaka kod Kragujevca, koji su takođe saslušani u istrazi.

 

Kako pričaju meštani Dubone, porodica osumnjičenog UB odranije je poznata po problemima, koje je svakodnevno pravilo svima oko sobe.

 

– Niko sa njima ne priča od najbližih komšija, koliko su to teški ljudi za saradnju. Mi smo imali problem sa njima oko imov, a jednom je otac od UB nasrnuo na mog muža i traktorom, hteo je ineda ga pregazi. Napadao ga je i sekirom i mi šta ćemo, povukli se i ćutali. Pokušali smo da prijavimo policiju, oni dođu, oduzmu mu oružje na neko vrijeme, pa mu vrate. Da se sve ovo ranije saseklo u korenu do ovakve tuge sad sigurno ne bi došlo – kaže komšinica:

 

– Tada kada su nam uzeli pet metara imanja i još nam pripretili, mi smo se iz straha povukli i odlučili da pustimo. Mi smo stari ljudi, nemamo mi snage da se svađamo okolo, a oni da nemaju poštovanja ni malo prema nama, da ne mogu da shvatim. Stvarno nemam reči hvale za njih, a verujem da tako misli i ostatak komšiluka.

 

Podsjetimo, policija je uhapsila i RB, osumnjičenog za masakr, zbog oružja.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:               INSTAGRAMU               I             FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *