“Nismo ni sanjali ovakvo ZLO, jadna naša deca”: Oglasio se otac Srbina koji je UBIO suprugu u Švajcarskoj

Kako je jedna od Slobodanovih ćerki rekla za švajcarske medije, kobnog dana ništa nije ukazivalo na tragediju

 

Otac Slobodana Strainovića (57), Srbina koji je u Švajcarskoj ubio svoju suprugu Slavicu Strainović (54) i teško ranio svog zeta Dalibora D. (36), a potom presudio sebi, ispričao je za Kurir da niko nije ni slutio da će doći do tragedije.

 

– Ovakvo zlo niko od nas nije mogao ni da sanja – priča nesrećni čovek, koji sa suprugom živi u selu kod Ćuprije. Kako dodaje, on i supruga nisu bili na sahrani svom sinu i ubijenoj snaju, jer su njih dvoje pokopani u Švajcarskoj.

 

Podsetimo, stravičan zločin dogodio se 8. septembra u Cirihu u porodičnoj kući Strainovića.

 

– Moj sin i snaha su sahranjeni, a zet je izašao iz bolnice. Nama ne pada na pamet šta se dogodilo i zašto je Slobodan pucao. Oni su bili jedna divna i skladna porodica, nikada se pred nama nisu pokoškali ni posvađali. Jadna naša deca – rekao je Slobodanov otac, gcajući u suzama.

 

Pre oca, javila se i majka Srbina, koja nije imala snage da priča za medije, ali je kroz suze potvrdila da je u pitanju njen sin. Samo je izustila: “To su moja deca”.

 

Vriska i galama
Kako su za Švajcarske medije isporičale komšije svemu je prethodila svađa.

 

– Oko 21 sat začuli smo vrisku i galamu, a potom se čulo i nekoliko pucnjeva. U tom momentu nismo ni znali šta se događa, ali sigurno je bilo četiri ili pet hitaca iz vatrenog oružja, a ubrzo je stigla i policija – ispričale su komšije za Blik.

Kako je objasnio izvor iz istrage, Slobodan je prvo ubio suprugu.

 

– Ispostavilo se da je Slobodan prvo ubio svoju ženu, a potom ranio muža njihove ćerke. Kada je shvatio šta je uradio, pucao je u sebe. Hitna pomoć je odmah došla i prevezla dvojicu ranjenih u bolnicu, ali je stariji muškarac preminuo, dok je mlađi morao odmah na operaciju – rekao je izvor švajcarskih medija.

 

Kako je jedna od Slobodanovih ćerki rekla za švajcarske medije, kobnog dana ništa nije ukazivalo na tragediju.

 

– Svi smo bili kod kuće, provodili smo vreme zajedno. Nešto se dogodilo, ne mogu to da objasnim, moj otac kao da je izgubio razum, a mi smo ostali bez najmilijih. Sva sreća pa je zet uspeo da izvuče sestru i decu na bezbedno, a posle toga se sakrio – ispričala je ćerka, koja je i očevidac porodične tragedije.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin