NISAM ZNALA DA SAM TRUDNA DOK NIJE POČEO POROĐAJ: Bizarna priča studentkinje koja je ŠOKIRALA čak i lekare! Jezivi detalji!

Eli Džonson (24) iz Henama u Eseksu imala je bolove u stomaku od avgusta 2018. i mesecima je obilazila lekare jer su verovali da ima neku vrstu “blokade” u telu.

– Nisam znala da sam trudna dok nisam rodila. To je smešan deo priče koji se ljudima jako sviđa – rekla je.

– Bila sam na kontraceptivnim pilulama. Pila sam ih svaki dan, pa čak i tokom trudnoće. Zapravo nisam imala nikakve simptome. I dalje sam imala ciklus svaki mesec i nije mi porastao stomak ili nešto slično – objasnila je.

Eli je objasnila da je jedini razlog zašto je počela da ide kod lekara bio bol u stomaku, koji joj je izazivao neprijatnost. Zanimljivo je da tvrdi da je uradila tri testa na trudnoću i da su svi bili negativni, te da je imala ultrazvuk na kom ništa neobično nije otkriveno samo dva dana pre nego što se porodila.

Eli, koja je od tada diplomirala i radi kao administratorka usluga, čak je odletela u Edinburg vikend pre nego što je rodila ćerku Alisiju, koja sad ima četiri godine.

Noć pre nego što se porodila Eli je otišla na večeru i popila nekoliko pića kako bi proslavila bakin rođendan, ali nedugo nakon što je uskočila u krevet oko 22 sata, počela je da oseća užasne bolove u stomaku i leđima.

Nakon što je povraćala sledeća četiri sata, Eli i njena mama pozvale su hitnu pomoć oko 2 sata ujutru odvezena je na hitni prijem gde su joj se bolovi pogoršali.

– Otišla sam da obavim malu nuždu i osetila sam kako mi se svi donji trbušni mišići naprežu i pomislila sam: “tu ima nešto, nešto se događa šta nije u redu”- ispričala je za Daily Mail.

– Iskreno sam zbog svega mislila da mi creva izlaze iz pozadine – dodala je.

– Rekla sam im da osećam bol kakvu nikad pre nisam osetila. Okrenuli su me na bok i pojavila se njena glava, i tada sam saznala da sam trudna – rekla je.

Lekari su bili toliko zaprepašćeni kad su videli kako izlazi bebina glavica da su čak i oni “ustuknuli” i hitno pozvali babicu.

– Nakon toga telo mi se još jednom jako napelo i rodila sam – kaže.

Mlada mama je rekla da više ne može da zamisli život bez svoje neverovatne ćerke, koja sada ima četiri godine, te da je podrška koju je dobila nakon što se Alisija rodila bila neverovatna.

– Nisam mogla da verujem šta se događa. Pomislila sam da haluciniram zbog bola, a onda sam dobila to malo čudo pored sebe, pogledala sam joj lice i shvatila da sam mama. I to je bio prvi put da sam nekako u potpunosti poverovala u sve što se izdogađalo – ispričala je.

trudna, trudnoca, test za trudnocu, zena, tuzna
FOTO: PROFIMEDIA
Alisija je rođena u 5 sati i 40 minuta ujutru 22. decembra 2018. godine, u 37. nedelji.

Eli tvrdi da je kontraceptivne pilule uzimala šest godina, a lekari su joj kasnije objasnili da pilule nisu bile efiksne kako bi trebalo da budu, a na drugu stranu da su i dalje regulisale njene hormone, zbog čega su testovi pokazivali da nije trudna.

Eli veruje da njena trudnoća nije uočena na ultrazvuku jer je Alisijia leđima bila uz Elinu kičmu, što takođe objašnjava nesnosne bolove u leđima koje je iskusila tokom porođaja.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *