Nikolina Pišek na Vidojevoj sahrani nosila komad od 42.000 EVRA: Ovo ne može svako da IMA (FOTO)

Nikolina Pišek je već godinama jedna od najstilizovanijih žena u regionu, te ne čudi činjenica da veliku ljubav gaji i prema aksesoarima, a posebno tašnama.

Udovica Vidoja Ristovića tako može da se pohvali torbicama najeminentnijih francuskih kuća, koje slove i za najskuplje.

Tako je Nikolina tokom godina u raznim prilikama uvek imala i modele tašni koje kod žena mogu da izazovu ljubomoru, a dva skupocena modela ona je ponela i na dva tužna događaja na kojima se pojavila u poslednje vreme – na sahrani njenog iznenada preminulog supruga Vidoja, a potom i na pomenu.

Foto: ATA Images

Pišekova je na sahrani svog supruga na Novom groblju pored svedenog stajlinga u crnoj boji, kako i priliči jednoj udovici, imala i raritetnu tašnu od krokodilske kože, čija je cena neverovatna – 43.000 evra, a neki modeli se na sajtovima za prodaju luksuznih aksesoara mogu naći i za 100.000 evra, u zavisnosti od toga koliko je egzotična koža i koja je boja u pitanju.

Pored tog modela, Nikolina poseduje i nekoliko modela istog francuskog breda, čija se cena kreće oko 20.000 evra pa naviše, ali i čuvene “birkinke”, koja se mogu kupiti za 25.000 evra, pa do nekih retkih modela koji idu i preko 100.000 evra.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Da je posebno slaba na francuske brendove, pokazuje i činjenica da je Nikolina veran kupac još jednog brenda. U svom vlasništvu ona ima nekoliko modele poznatog brenda, a jedan od njih je nosila i na 40-dnevnom pomenu svom suprugu Vidoju, kada smo je poslednji put i videli u javnosti. Ona se tada odlučila za večni klasik – model “2.55”, čija je cena oko 7.000 evra.
Pored tašni, Nikolina je velika ljubiteljka i skupocenih haljina. Tako je na nekoliko javnih dešavanja u prošlosti nosila revijske haljine, koje mogu da koštaju i do 20.000 evra.

Podsetimo, iako Nikolina poslednjih nedelja preživljava pravu porodičnu dramu sa ocem svog supruga Mišom Grofom u vezi s nasledstvom i onim što je ostalo iza pokojnog Vidoja, ono što se neće dovoditi u pitanje da zaista pripada njoj jeste kolekcija skupocenih aksesoara, od kojih bi mogla da pazari trosoban stan u elitnom delu Beograda.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/