Nikolina Pišek bila u LOŠIM odnosima sa svekrom: Izbegavala susret jer joj je ZABRANIO jednu stvar

Iznenadna smrt Vidoja Ristovića i događaji koji su usledili nakon te vesti samo su potvrdili ono što se po kuloarima govorilo već duže vreme, a to je da su odnosi između svekra Miše Grofa i snajke Nikoline Pišek narušeni.

Nikolina je od samog početka veze, a kasnije i braka, bila u lošim odnosima sa svekrom. Iako se nije mešao u izbor svog sina, Miša nikad nije u potpunosti prihvatio voditeljku za svoju snaju, dok za razliku od nje, Lanu, prvu suprugu svog pokojnog sina, obožava, prenosi “Kurir”.

Nikolina je baš zbog toga izbegavala da se nalazi u svekrovom društvu, pa je iz tog razloga poslednjih nekoliko godina sve manje vremena provodila u stanu na Vračaru, gde su ona i njen pokojni suprug stanovali kad su dolazili u Beograd.

– Nikolina je, kad god bi mogla, izbegavala da dođe u Beograd. Upravo zato da se ne bi previše susretala s Mišom i kako ne bi dolazilo do neprijatnih situacija.

Vidoje je pak bio jako vezan za oca i voleo je da provodi vreme s njim, pa je češće od nje dolazio u Beograd. Ono što je Nikolinu posebno nerviralo je Mišin specifičan ukus za dekoraciju i uređenje doma, što se nikako nije uklapalo u voditeljkin stil, pa je svaki boravak u stanu na Vračaru za nju bio stresan.

To je često zamerala i Vidoju, koji je po ovom pitanju bio na strani svog oca, od koga je nasledio talenat za umetnost, pa se i složio s njegovim protivljenjem da Nikolina uredi stan kako želi.

Ni Grof ni Vidoje nisu dozvolili da se dira bilo šta od antikviteta, koje njih dvojica poseduju u ogromnom broju, a po čemu su nadaleko i poznati. Zato je nekretnina u Zagrebu bila urađena u potpunosti po njenom ukusu, koji više naginje ka modernističkom, pa se tu Vidoje uopšte nije mešao – naveo je izvor.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

On navodi da je Pišekova bila neprijateljski raspoložena i prema Vidojevoj prvoj ženi, s kojom je on ostao u dobrim odnosima i nakon razvoda braka.

– Nikolina nije bila ni u kakvim odnosima s Lanom. Kada joj je Miša rekao da će i ona doći u stan da izjavi saučešće i da pomogne oko sahrane, odmah je napustila stan sa svojim ljubimcima i van njega je provela nekoliko sati, dok joj nisu javili da je Lana otišla – priča izvor i navodi da je čuo da su komšije videle Nikolinu to veče. Otišla je negde taksijem i nije se vratila.

Inače, mnogi su i potvrdili svoje mišljenje da Miša i Nikolina nisu u dobrim odnosima nakon što je on dao svoju prvu izjavu nakon Vidojeve smrti, kada ga je pomenuo samo kao sina i oca, a ne i kao supruga.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)