Niko ne zna gde je, čak ni šef Euleksa: Ćerka UHAPŠENOG Dejana Pantića OČAJNA, šesti dan bez informacija

Na sve potražnje porodice da dobiju potrebne informacije, a otac potrebne lekove, ona je navela da iz kosovske policije kažu kako je sve vanredna situacija

 

Ivana Pantić, ćerka uhapšenog Dejana Pantića izjavila je jutros za medije da porodica i dalje nema nikakve informacije o njemu.

– Nemamo nikakve informacije, ni gde je, ni kako je, niti da li je dobio svoju adekvatnu terapiju. On je rekao da ima prava koja su apsolutno prekršena. Još uvek nije dobio pravo na poziv, nema nikakvu komunikaciju sa svojim advokatom, šesti dan mi nemamo nikakvu informaciju o njegovom stanju – rekla je Pantić, izmučeno.

Policajac Dejan Pantić je srčani bolesnik, a na sve potražnje porodice da dobiju potrebne informacije, a otac potrebne lekove, ona je navela da iz kosovske policije kažu kako je sve vanredna situacija.

– Naš advokat je uložio žalbu na ovaj pritvor, ali posle sinoćne izjave šefa Euleksa da ni oni ne znaju gde se on nalazi, da ni on nije siguran, ne znam šta da kažem. Rekla bih, kao jedan lekar, da nisu dovoljni samo lekovi, nego i pregled doktora. Ne tražimo nikakvu slobodu, tražimo pravo na samo jedan poziv – rekla je Pantić.

– Ja sam se javno obratila međunarodnoj zajednci na njegova osnovna prava i pitala da li on uopšte ima neko pravo! Ponašaju se kao da je pobio pola Kosova i nadam se da ćemo danas konačno dobiti neki odgovor i neko rešenje – ispričala je Pantić.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin