“Nikada u životu nisam kupila PESMU”: Nataša Bekvalac nakon 20 godina na sceni otkrila nepoznat DETALJ

Pevačica Nataša Bekvalac koja je na domaćoj javnoj sceni prisutna više od 20 godina, otkrila je da ona ne kupuje numere, već se prave specijalno za nju.

Autori su sve pesme, kako je objasnila novosadska barbika, u njenoj dosadašnjoj karijeri namenski pravili za nju, osluškujući njenu energiju, osećaje, želje kao i ono što želi da sa istim postigne.

– Ja nikada u životu nisam kupila pesmu. U smislu: ”Jao što je dobra pesma” pa odem i kupim. Uvek su pesme pisane za mene i melodije i tekstovi, autori su znali da su pesme za mene tako da te pesme jesu jako moje – objasnila je pevačica kojoj je njena omiljena pesma “Ponovo”.

Album “Stereo ljubav”, na kojem se nalazi i ova pesma, sadrži mnogo hitova, a Nataša je sada otkrila da li smatra da će joj se takav ili sličan album ponoviti u karijeri.

– Pa mislim da je to jako teško u današnje vreme pošto se produkcija jako promenila. Kada bih to jurila sad, bilo bi retro. Ali mislim da kada je pesma dobra može da se upakuje u bilo koje vreme, a ja spremam jako dobar album. Svako se nekad zanese i hoće da bude moderan, pa nekad prođe nekad ne, ali generalno ja sam se uvek trudila, pogotovo sada na novom albumu da budem jako svoja – rekla je Nataša za Grand Online.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin