“Nikada nisam pristala na to, osećala sam se ODVRATNO”: Glumicu SILOVAO poznati pevač na snimanju spota

Evan Rejčel Vud je u dokumentarcu “Phoenik Rising” ispričala o svojoj kontroverznoj vezi sa Merilinom Mensonom i nasilju koje je umetnik navodno počinio nad njom

Glumica je opisala šta se dešavalo na snimanju spota za pesmu “Heart-Shaped Glasses” i istovremeno priznala da je silovana pred kamerama.

Podsetimo se da su se Evan Rejčel Vud i Menson upoznali 2006. Veza 18-godišnjakinje i 38-godišnjeg muzičara tada je bila veliki šok za svet šou-biznisa. Uprkos veridbi 2010. godine, par je raskinuo . Dugi niz godina se šuška o nasilju koje je Merilin Menson navodno izvršio nad njegovim mlađim partnerom. Kako se ispostavilo, on je glumicu zlostavljao ne samo psihički već i fizički. Evan Rejčel Vud odlučila je još jednom da se osvrne na nasilnu vezu sa kontroverznim muzičarem, ovoga puta u dokumentarcu “Phoenik Rising”. Žena ga je pred kamerama optužila za silovanje.

Foto: Printscreen/ Youtube

Dvodelni dokumentarni film “Phoenik Rising” premijerno je prikazan na filmskom festivalu u Sandensu, a režirala ga je Ejmi Berg. Evan Rejčel Vud, poznata, između ostalih, iz “Rvača”, u njemu je detaljno ispričala o šteti koju joj je muzičar naneo. Glumica iza sebe ima zastrašujuća iskustva. Sa 19 godina je učestvovala u muzičkom spotu za Mensonovu pesmu “Heart-Shaped Glasses” i tamo ju je, kako priznaje, silovao. Vud tvrdi da je bila pijana i da stoga nije bila u stanju da logično razmišlja ili da se raspravlja sa tim.

Glumica je dodala da kada su se kamere uključile – Merilin Menson je počeo da vrši intimni odnos bez njenog pristanka.

U dokumetarcu opisala šta se dešavalo na snimanju spota za pesmu “Heart-Shaped Glasses” i istovremeno priznala da je silovana pred kamerama.

Foto: Wikipedia

– Radili smo stvari koje nisu bile ono što mi je predloženo. Razgovarali smo o simuliranoj sceni sek*a, ali kada su se kamere uključile, počeo je stvarno da prodire u mene. Nikada nisam pristala na to… Bio je potpuni haos. Nisam se osećala sigurno. Niko nije pazio na mene. Snimanje videa bilo je traumatično iskustvo. Osećala sam se odvratno, kao da sam učinila nešto sramotno – objasnila je Rejčel.

Podsetimo se da su se Evan Rejčel Vud i Menson upoznali 2006. Veza 18-godišnjakinje i 38-godišnjeg muzičara tada je bila veliki šok za svet šou-biznisa. Uprkos veridbi 2010. godine, par je raskinuo . Dugi niz godina se šuška o nasilju koje je Merilin Menson navodno izvršio nad njegovim mlađim partnerom. Kako se ispostavilo, on je glumicu zlostavljao ne samo psihički već i fizički. Evan Rejčel Vud odlučila je još jednom da se osvrne na nasilnu vezu sa kontroverznim muzičarem, ovoga puta u dokumentarcu “Phoenik Rising”.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)