NIKADA NEĆETE POGODITI KOLIKO OVA ŽENA IMA GODINA: Kad zatrese zadnjicom svi zaneme, a priznaje: Muškarci mi ne prilaze! (VIDEO)

Da su godine samo broj i ništa više dokazala je i Kiko Gest (72) iz Atlante, država Džordžija u SAD, koja gazi osmu deceniju života u punom sjaju. Ta dama u 72. godini izgleda bolje nego mnoge decenijama mlađe od nje, a njeno objašnjenje za to je veoma jednostavno – ona je sasvim svesna koliko ima godina, ali smatra da je duhom i energijom godinama mlađa.

Dama sa naših prostora koja bi mogla da joj parira po energiji je možda voditeljka emisije “Ljubav i moda”, Ruška Jakić (79) koja je izjavila da njenoj energiji može da parira jedino muškarac od 40 godina, dakle duplo mlađi od nje. Ne znamo kolike afinitete ka mlađim muškarcima ima i Kiko, ali ova žena se ne libi da se oblači u trendu i da nosi visoke potpetice, kao i kombinacije koje možda nisu u skladu sa njenim godinama, ali jesu u skladu sa njenim duhom.

– Telo pokazujem ne da bih bila sujetna, već zato što se osećam dobro i radim veoma naporne treninge. Ljudi mi kažu da izgledam odlično za svoje godine, ali muškarci mi ne prilaze. Međutim, apsolutno sam dobro i bez partnera. Umesto toga, fokusiram se na sebe i radim stvari za svoje zdravlje. Ostati u formi je moj prioritet od tridesetih godina i tako će biti i dalje – istakla je Gestova, a preneo San.

Ona ima više od 488.000 pratilaca na TikToku, a kako im je svojevremeno otkrila, kada je imala 50 godina radila je zatezanje lica i iskoristila prednosti botoksa, ali rado ističe da ostatak njenog tela ima koristi isključivo od njene posvećenosti fitnesu. Takođe, konzumiranje zdrave hrane podjednako joj je važno.

– Uglavnom se trudim da svaki dan jedem nešto sirovo. Mislim da se uglavnom radi o umerenosti, a ne o odricanjima od hrane – rekla je ta baka u top-formi.

Ona na poznatoj aplikaciji često objavljuje razne video snimke na kojima pleše, ali i pokazuje glamurozne modne kombinacije. Neizostavne scene vežbanja su česte i na njenom Instagramu i na TikToku, a sama Kiko smatra da je zadržala mladolikost upravo zahvaljujući napornim treninzima, pored pozitivne energije i mladalačkog duha.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin