“Nije trebalo ovako da se ZAVRŠI”: Prijatelji se potresnim rečima OPRAŠTAJU od Mladena (22) iz Laktaša

Otac je ugledao sina u pušnici i odmah ga uhvatio za noge pokušavajući da ga tako spase

 

Mladen Dulić, mladić star samo 22 godine, oduzeo je sebi život nakon što je zbog neslane i bizarne šale postao predmet podsmeha i pritiska na društvenim mrežama koji više nije mogao da izdrži.

 

Intervju za posao koji je sve bio osim toga, odigrao se pre dva dana u Jakupovcima kod Laktaša. Tragedija se dogodila juče u popodnevnim časovima.

 

 

Porodica i prijatelji potresnim statusima opraštaju se od Mladena na društvenim mrežama.

– Anđele moj, bio si anđeo i ostao, veseo pun života. Koliko smo tajni imali, kome sad da kažem kako mi je. S’kim tugu da podelim anđele moj. Ostat ćeš u sećanju, zaboraviti te nikad neću. Bio si poseban, ko god šta pricao o tebi nisam dala na tebe nikad. Jer ti si bio anđeo, nisi nikom zlo naneo. Počivaj u miru – napisala je jedna Mladenova prijateljica.

 

Mladenovi drugari organizovali su i akciju prikupljanja novčane pomoći za njegovu porodicu.

 

– Od danas u Anđelinom kutku uz odluku nas par poznanika i prijatelja odlučili smo da postavimo kutijicu da pomognemo porodici Mladena Dulića, znamo da u ovoj situaciji njima nije do novca a sad će im pomoć trebati, koliko god ko može i želi od srca da pomogne…. NJega novac ne može da vrati, niti u ovim momentima oni razmišljaju o novcu, ali znamo kako je sve skupo sahrane i sve što ide poslije. Ako ne možete novčano možete da dijelite dalje…

 

Žao nam je što nismo znali da patiš pa da se udružimo da ti pomognemo!!!!! Kutija će biti u Anđelinom kutku bilo kakvo prikupljane mimo nas je zloupotreba – napisano je na jednoj sranici.

 

https://twitter.com/i/status/1586087741934432256

 

– Dušo moja ostat ćeš u sećanju zauvek. Bio si anđeo na ovom svetu, nije trebalo da se ovako završi anđele moj. Niko nije vredan da digneš ruku na sebe. Laka ti crna zemlja bila dušo – stoji u jednom od potresnih statusa.

 

Podsetimo, Mladena Dulića (22) mladića koji je digao ruku na sebe zbog ismevanja na društvenim mrežama, kako je pisala Srpska info, pronašao je otac nakon što se vratio sa posla.

 

Otac se biciklom vratio kući i video da su vrata od pušnice otvorena, ali u prvi mah nije posumnjao ništa, priča odlično obavešteni izvor. Ubrzo je primetio da su ispred pušnice prevrnute merdevine i tada je usledio šok.

 

Otac je ugledao sina u pušnici i odmah ga uhvatio za noge pokušavajući da ga tako spase.

 

Mladić je sa roditeljima živeo u porodičnoj kući u Laktašima.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin