Nije se više moglo izdržati! Sin Suzane Jovanović godinu dana posle svadbe spakovao kofere i napustio porodični dom, majka u suzama

Sin Suzane Jovanović sa suprugom otišao iz Srbije

Snaja i sin Suzane Jovanović specifičan su i dakako poseban mladi bračni par. Danijel i Tijana nisu ljubitelji javnog pojvaljivanja, klone se scene i medija kad god i koliko god mogu, osim toga naučeni su na život sličan onome koji vode pevačica i njen suprug Saša Popović van posla. Kada se kamere ugase bivši direktor Granda i pevačica obični su ljudi od krvi i mesa, u svom domu su jedno drugome isključivo supružnici, a deci posvećeni roditelji. Svu svoju ljubav i pažnju dali su ćerki Aleksandri i Suzaninom sinu iz prvog braka, istovremeno su se potrudili da ih drže podalje od medija.

 

 

Vodeći se time Danijel je ostao u senci poznatih roditelja svih ovih godina. Smestio se tamo gde mu je najudobnije i najsigurnije iza kamere, a tu, na poslu, upoznao je svoju dragu, šminkerku Tijanu, takođe osobu iz senke. Karakterno su se snaja i sin Suzane Jovanović poklopili i složili da nikada, nakon svadbe, kada su njihove venčane fotografije, završile na naslovnim stranama magazina, neće dozvoliti da njihova intima dospe do portala i štampe.

 

Nažalost, kako oboje imaju društvene mreže dešavalo se da poneka informacija ipak procuri. Tako je javnost nedavno doznala da su Danijel i Tijana spakovali kofere i napustili Srbiju. Naime, novopečeni bračni par otputovao je u Barselonu, svoj treći medeni mesec po svoj prilici, gde uživa u arhitekturi, lepoti grada, na kraju krajeva i jedno u drugome.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/