Nije se šišao 12 godina: SAŠA NIKOLIĆ IMA KOSU DUGU SKORO DVA METRA (VIDEO)

Nije se šišao 12 godina: SAŠA NIKOLIĆ IMA KOSU DUGU SKORO DVA METRA (VIDEO)

 

 

Saša Nikolić (25) iz Velike Plane momak je sa možda najdužom kosom u regionu. Nije se šišao 12 godina, a kada to bude uradio, kosu će donirati djeci oboljeloj od carcinoma.

“I što se tiče ženskog i muškog roda mislim da je najduža. Nikada nisam sreo tako nekoga da ima ovako dugu kosu – kaže Saša.

 

Puštanje kose je počelo spontano. Nije mogao ni da zamisli da će tako brzo narasti i da će toliko biti specifičan, posebno jer je bajker.

 

“Nisam volio dugu kosu. Odem kod frizera… i ja odustanem od šišanja – priča Saša.

 

Razlika između dužine kose i njegove visine je svega 22 centimetra, što znači da je visok 182. Kako je atrakcija svima, dobio je i specijalni šampon za pranje.

“Drugar je počeo da mi pravi šampone, jer je hemičar, došli smo do neke recepture za to i evo i dan danas pravi šampon za mene – kaže Saša.

 

Ipak, mnogo je posla oko održavanja kose. To najbolje znaju Sašina majka i baka, a često mu pomažu sestra i tetka. Cijeli proces traje više od dva i po sata.

 

“Sa uživanjem pomažemo da se očešlja i pletemo kiku, volimo što ima tako dugu kosu i što je neobičan – kaže Sašina majka.

 

“Moja visina – Saletova kosa” – dodaje baka.

Kada je na motoru, a često ga viđaju na raznim bajkerskim skupovima, Saša je i više od atrakcije. Prilaze mu sa namjerom da se fotografišu.

 

Nije razmišljao da se prijavi za Ginisovu knjigu rekorda, ali je siguran da se još šišati neće, a kada bi do toga i došlo kosu bi donirao u humanitarne svrhe za djecu oboljelu od karcinoma, jer nije hemijski tretirana. (RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin