NIJE SE PRESVUKLA OD IBRAHIMOVIĆEVOG ROĐENDANA: Nada Topčagić dala bizarnu izjavu!

NIJE SE PRESVUKLA OD IBRAHIMOVIĆEVOG ROĐENDANA: Nada Topčagić dala bizarnu izjavu!

To je dodoirnuo Ibra.

 

 

Nada Topčagić i dalje ne može da dođe k sebi od sreće što je bila specijalna gošća na proslavi rođendana fudbalera Zlatana Ibrahimovića.

 

Da su njena usplahirenost i uzbuđenje otišli u potpuno drugom pravcu, pokazuje i činjenica da se pjevačica od proslave u Milanu 3. oktobra – nije presvukla..

 

Naime, ona se na svim javnim mestima pojavljivala u istoj crnoj satenskoj tunici uz vrat, dok je samo menjala aksesoare,kačket, ešarpu, naočare ili komad nakita.

 

Nada se sa istim stajlingom pojavila u tri emisije na Grand televiziji, kao i još dva puta na Pinku – u jutarnjem programu i u emisiji.

 

 

I sama Topčagićeva je priznala da se od rođendana nije presvukla, kao da i ne planira da to učini u skorije vrijeme.

– To može samo Nadica, izvinite, ludilo. Još se nisam presvukla, niti planiram. To je dodirnuo Ibra i ne pada mi na pamet da se presvlačim i da se perem – šokirala je Nada svojom bizarnom izjavom kod Ognjena Amidžića.Nada je tom prilikom objasnila i kako je odabrala stajling, koji ne skida već dve nedelje.

– Zovem moju kumu Jasminku, kažem: “Imaš li nekog satena, sašij nešto brzo.” Kačket? Ja sam bila hit. Kad su mene vidjeli, videli su me na probi, svi su popadali – svi su rekli: “Vau” – završila je Nada.(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE