Nije primetila da joj sve VIRI: Devojka obukla BIKINI pa doživela neviđeni blam (FOTO)

Ispostavilo se da je ona napravila grešku, a ne proizvođač

 

Devojka po imenu LIndzi požalila se kompaniji od koje je kupila kupaći kostim kako nije dobro sašiven, ali je onda je dobila odgovor kojem se nije nadala. Ona je, naime, kupila jednodelni bikini na jedno rame preko onlajn prodavnice.

 

– Nosila sam danas ovaj kupaći kostim. Izuzetno se rastegnuo, a nosila sam ga samo nekoliko sati. Moja vagina je sve vreme bila napolju. Treba li to da se toliko rasteže?

 

Bilo mi je loše i neugodno. U početku je bilo sasvim u redu, ali onda je postajalo sve gore – poruka je koju je poslala prodavačima uz priloženu fotografiju.

 

Kada su videli kako je obukla kupaći kostim, odmah su znali u čemu je stvar. Ispostavilo se da je devojka naopako odenula bikini pa je deo koji je treba da ide preko ramena stavila između nogu, a taj deo je dosta uži, pa je zato imala problem sa pokazivanjem intimnih delova.

 

– Žao mu je što si se osramotila u svom kupaćem kostimu, ali prema fotografiji se vidi da ga nosiš pogrešno. Na kupaćem kostimu treba da bude zlatna etiketa koja treba da se nalazi na vrhu leđa.

 

Najtanji deo kupaćeg kostima je naramenica koja ide preko ramena. Nadam se da to pomaže – pojašnjeno joj je iz prodavnice.

 

Shvativši kako je bikini nosila pogrešno, Lindzi se na kraju svemu dobro nasmejala, a komičnu situaciju objavila je na Tviteru.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin