NIJE MOGAO DA PRIHVATI “NE”, PA JE OTEO! U Novom Pazaru nastala drama posle otmice, policija u šoku kad je devojka progovorila!

Prošlog petka odigrala se prava drama u centru Novog Pazara kada su pripadnici Policijske uprave u Novom Pazaru uhapsili tri osobe iz Sjenice koje se sumnjiče za otmicu mlade devojke. Kako smo ranije preneli, osumnjičenima je određeno zadržavanje od 48 sati.

 

Pronađena nakon sat vremena

Na svu sreću, devojka je pronađena samo sat vremena nakon otmice, i to zahvaljujući brzoj i efikasnoj reakciji Interventne jedinice, nakon što su građani oko 23 sata prijavili nasilan pokušaj ubacivanja devojke u sporni automobil.

 

– Policiji je od strane građana oko 23 sata prijavljeno da nekoliko osoba nasilno pokušava da ubaci devojku u automobil. Ona je zapomagala i vikala, pokušavajući da alarmira komšiluk. Osumnjičeni su uspeli da je ubace u vozilo i zatim su pobegli odatle – kaže izvor za Infolid.

 

Kako Infolid piše, incident se dogodio u naselju Parice, a odmah po brzoj reakciji policije, blokirani su svi ključni pravci, te su ubrzo uspeli da lociraju osumnjičene, gde su i njih zajedno sa otetom devojkom pronašli u mestu Vučiniće.

 

– U tom trenutku policija nije posedovala mnogo informacija koje bi usmerile istragu. Pokrivene su sve važne saobraćajnice, raskrsnice, izlazi iz grada… Nije prošlo ni sat vremena kada su policijaci iz interventne jedinice, u mestu Vučiniće primetili sumnjivi automobil bez registarskih oznaka koji je bio parkiran pored putu, dok je u njemu bilo nekoliko osoba – kaže izvor.

 

Oteo je iz ljubavi

Naime, nakon pronalaska spornog automobila, devojka je pronađena živa i zdrava, a pripadnicima Interventne jedinice rekla je da je oteo muškarac iz Sjenice F.B. (22) koji je u nju zaljubljen, a nije mogao da prihvati njenu odluku. Zajedno sa svojim rođacima, F. B. je organizovao njenu otmicu, koja se na svu sreću završila sa srećnim krajem.

 

– Muškarac iz Sjenice, zajedno sa svojim rođacima, došao je do Novog Pazara i parkirao se u blizini kuće u kojoj devojka živi. Čekali su neko vreme da ona izađe i kada se to dogodilo, dvojica muškaraca i žena su je uvukli u vozilo i pobegli. Osumnjičeni, koji je u devojku zaljubljen, nije se mirio sa njenom odlukom da ne želi vezu sa njim, pa se odlučio na ovaj protivzakonit korak – kaže izvor iz istrage.

 

Osumnjičeni su nakon pronalaska zadržani i čekaju saslušanje, a policija će protiv njih podneti krivičnu prijavu zbog otmice.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na               INSTAGRAMU               I               FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin