“NIJE JE UBIO – IZMASAKRIRAO JE” Jezivi detalji ubistva žene kod Novog Bečeja: “Telo smo zatekli u kadi, prizor je bio ZASTRAŠUJUĆ”

Prema rečima jednog policajca koji je bio na licu mesta, u svojoj dugogodišnjoj karijeri nije video jeziviji prizor.

– Primili smo poziv od brata osumnjičenog oko 5 sati ujutru da su mu komšije javile da je došlo do pucnjave u kući gde žive Robert i Suzana i da je bilo i tuče. Zbog navodne pucnjave odmah su obaveštene i kolege iz žandarmerije i svi zajedno smo vrlo brzo bili na licu mesta. Kada smo ušli u kuću zatekli smo u kupatilu u kadi beživotno telo žene. Prizor je bio zastrašujuć. Osumnjičeni je nije ubio – izmasakrirao je – priča za “Blic” potreseni policajac.

 

Osumnjičeni delovao kao da nije svestan šta je uradio

Dodaje da sa osumnjičenim nisu imali nikakvih problema prilikom hapšenja jer se predao bez ikakvog otpora.

– Ne mogu reći ni da se predao jer se tresao kao prut, pričao je nešto nepovezano i delovao je kao da nije ni svestan šta je uradio.

O čitavom slučaju obavešteno je nadležno javno tužilaštvo i istraga je u toku. Osumnjičeni će biti podvrgnut detaljnim toksikološkim analizama a pretpostavljam i psihijatrijskom veštačenju a, sudeći po tome u kakvom smo ga stanju zatekli, skoro smo sigurni da je konzumirao i drogu i alkohol. No, to će se znati tek nakon detaljne istrage tako da to ne možemo tvrditi – priča naš sagovornik.

Telo pokojne Suzane prebačeno je na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu.

Osumnjičeni za ubistvo Robert sa pokojnom suprugom Suzanom

FOTO: FACEBOOK / SCREENSHOT

Osumnjičeni za ubistvo Robert sa pokojnom suprugom Suzanom

Tragediji prethodila svađa zbog koje je pokojnica pobegla kod komšinice

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni je u noći između subote i nedelje pucao iz pištolja i pretukao Suzanu koja je pobegla kod komšinice tražeći utočište.

On ju je potom molio da se vrati kući, a kada je nesrećna Suzana na to konačno pristala u ranim jutarnjim satima, Robert joj je navodno naneo povrede nožem, od kojih je preminula.

Uznemirene komšije su obavestile Robertovog brata da se nešto dešava i on je došao kod brata u kuću sa namerom da ga smiri jer je znao da ume pod dejstvom alkohola da bude “nezgodan”, te je nakon kraće prepirke shvatio da nešto definitivno nije u redu, te je pozvao policiju

Robert Milošev osumnjičen za ubistvo žene

FOTO: FACEBOOK / SCREENSHOT

Robert Milošev osumnjičen za ubistvo žene

Osumnjičeni izašao iz zatvora pre nedelju dana

Kako je “Blic” već izveštavao, prijateljica pokojne Suzane tvrdi da se Robert pre nedelju dana vratio iz zatvora u Austriji gde je proveo tri godine zbog navodnog posedovanja i distribucije veće količine narkotika.

– Koliko znam, on je bio deo veće organizovane kriminalne grupe koja je uhapšena u Austriji, a on je kao svedok saradnik zauzvrat dobio minimalnu kaznu zatvora. Kada se vratio nije izlazio iz kuće. Verovatno se plašio osvete te je čekao da vidi da li će neko “provaliti” da se vratio kući i da li će ga neko od stare ekipe tražiti – ispričala je naša sagovornica.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/