Nije imala sreće: Ostala bez GORIVA nasred puta, a kad je došla policija, otkriveno je još nešto ŠOKANTNO

Žena iz Tenesija, koja je bila primorana da napusti svoje vozilo nakon što joj je nestalo benzina na mostu u Memfisu, uhapšena je i optužena za krivično delo posedovanja marihuane nakon što su organi za sprovođenje zakona pregledali njen napušteni automobil.

Policijska uprava Memfisa saopštila je u ponedeljak da je uhapsila 54-godišnju Ketrin Mardesik, koja se tereti za krivično delo posedovanja kontrolisane supstance, marihuane.

Policajci su primili dojavu o napuštenom automobilu u kolovoznoj traci. Kada su došli da ga uklone, u tom momentu se pojavila Ketrin, koja je bila vozač, i koja je objasnila da je ostala bez goriva.

Policija u Memfisu saopštila je da će pregledati automobil, ali im Ketrin nije dozvolila da uđu i prilično panično reagovala.

Tada su policajci shvatili da nešto nije u redu, a kad su konačno ušli, osetili su miris sirove marihuane, koju su potom i pronašli Ketrin Mardesik je privedena.

Kada je vozilo pretreseno, pronađeno je blizu sto kilograma marihuane, smeštene u više kutija i torbi. U autu je takođe pronađena i veća suma novca.

Pošto je vozilo bilo na teritoriji Memfisa u vreme otkrića, Ketrin je prevezen u zatvor u okrugu Šelbi u Tenesiju.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin