Nije ga htjela jer je bio siromah: 10 GODINA KASNIJE SVE SE OKRENULO

Nije ga htjela jer je bio siromah: 10 GODINA KASNIJE SVE SE OKRENULO

 

Nikada ne znaš što ti život nosi. Danas jesi, sutra nisi, tako glasi domaća uzrečica.

Djevojku iz bogate obitelji volio je mladić iz siromaše. Njegovo je srce bilo iskreno. Međutim, onda ga je dobacila jer nije željela živjeti sa siromahom. Pretpostavila je kakav bi to život bio i obezvrijedila je mladićeve osjećaje. Ona je mislila kako zna što želi u životu i vjerovala kako bi ishod takve ljubavi za nju bio poguban. Smatrala je kako ona vrijedi više, da ljubav nije dovoljna, ako nema novaca.

 

“Idi i pronađi nekoga svoga ranga. To koliko ti zaradiš u jednom mjesecu, ja potrošim u jednom danu! Ti bi da ti ja budem žena? Nekoga poput tebe ja nikada ne bih mogla voljeti”, rekla mu je, kada ju je zaprosio.

 

Prošle su godine, punih 10 točnije. O mladiću ona nije razmišljala, a mladić je imao toliko posla da o djevojci nije stigao razmišljati. Sve dok se jednoga dana opet nisu susreli. Bilo je to u trgovačkom centru.

 

“Hej, pa to si ti! Kako si? Danas sam udana za pravog muškarca. On zarađuje 15,700 dolara mjesečno!”, pohvalila mu se.

 

Čovjek nije odgovorio. Samo su mu se oči još jednom zarosile, od tuge koju je osjetio jer je nekad zaista žudio za njom i iskreno volio tu ženu.

 

“Dobro jutro gospodine! Vidim, upoznali ste moju ženu”, rekao je njezin suprug, pomalo iznenađen kada je ugledao s kime mu razgovara žena.

 

“Dobro jutro, gospodine…”, odgovorio je čovjek.

 

“Carter, šefe, tako se prezivam..”, odgovorio je svojem šefu, suprug bogataševe kćeri. Usput joj je objasnio kako je to njegov šef, koji je vlasnik projekta vrijednog 100 miliona dolara, na kojem je danonoćno radio.

 

U šoku, žena nije mogla vjerovati kako je to isti onaj mladić kojeg je odbila.

 

“On je skroman čovjek, a njegova je životna priča zaista jedinstvena”, nastavio je suprug.

 

“Kažu da je prije bio jako siromašan i da ga je zbog toga odbila ljubav njegovog života. Zbog toga se zakleo kako će se obogatiti, ali se nikada nije oženio”, rekao je suprug niti ne sluteći kako je upravo njegova žena ta fatalna ljubav njegovog bogatog šefa.

 

Kada ju je muž upitao kako su se ona i njegov šef zatekli u razgovoru, rekla je da će mu ispričati za pićem, ali kasnije joj nije bilo do razgovora…(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin