“NIJE DOBRODOŠLA”: Drama na dvoru, Čarls Treći naredio Hariju da se ne pojavljuje sa suprugom Megan

Britanski mediji podsećaju da je princ Hari uvek bio izuzetno privržen svojoj baki, sa kojom je uvek imao odličan odnos

 

Kralj Čarls III je navodno rekao princu Hariju da ne dovodi suprugu Megan Markl u zamak Balmoral dok su on i drugi članovi kraljevske porodice žurili da vide kraljicu koja je bila na samrti, objavljeno je sinoć.

 

Usred lične porodične tragedije u četvrtak, kada je kraljica umrla u 96. godini, odigrala se, kako piše Dejli mejl, prava mala drama u kojoj su učestvovali vojvoda i vojvotkinja od Saseksa.

 

Bila je slučajnost da su Hari i Megan bili u zemlji kada je prinčeva baka preminula.

 

Britanski mediji podsećaju da je princ Hari uvek bio izuzetno privržen svojoj baki, sa kojom je uvek imao odličan odnos.

 

Sve je pošlo po zlu kada su Hari i Megan najavili da će oboje da otputuju u dvorac Balmoral, gde je kraljica provela svoje poslednje trenutke.

 

Kako piše The Sun, princ Hari je bio u Frogmoru kada ga je otac pozvao i rekao da ne dovodi Megan.

 

– Čarls je rekao Hariju da nije u redu ili prikladno da Megan bude u Balmoralu u tako tužno vreme. Ukazano mu je da Kejt ne ide i da bi broj ljudi zaista trebalo da bude ograničen na najbližu porodicu. Čarls je vrlo, vrlo jasno rekao da Megan neće da bude dobrodošla – otkriva izvor iz kraljevske porodice.

 

U međuvremenu, britanski Telegraf je izvestio da Hari prvobitno nije pozvan kada su viši članovi kraljevske porodice stigli u Balmoral, kao što je bio njegov brat princ Vilijam, zbog ustavnih razloga.

 

Kraljevski insajder je takođe rekao da je “prilično teško provoditi previše vremena sa nekim za koga znate da će objaviti knjigu koja govori sve o vama”.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin