“Nije AJKULA kriva, a UBILI su je”: Oglasila se žena koja je u Egiptu, evo šta se desilo

Tatjana Božin se oglasila na društvenoj mreži TikTok i objasnila kako se zapravo desio napad ajkule na ženu u Egiptu. Ona se upravo oglasila iz Hurgade i podelila sa svojim pratiocima sve detalje.

– Ajkula nit je odgrizla ženi ruku, niti nogu. Ona je plivala u nedozvoljeno vreme, u sedam sati, ovde je kupanje dozvoljeno do šest. A u tom delu su koralni grebeni. Ona je preskočila jedan deo grebena, tu je napravljen prirodni bazen, preskočila je drugi deo grebena da uđe u taj deo mora. Međutim, mako ajkula, koja je nju ujela se hrani rano ujutru ili uveče jer je bela i njoj smeta sunce. Tako je došlo do kontakta ajkule i te žene”, ispričala je ona i dodala:

– Ona je nju ujela za butinu, za arteriju i žena je iskrvarila. Umrla je u bolnici od adrenalinskog šoka, srce joj je verovatno stalo i iskrvarila je. Nije ajkula kriva, žena je kriva što nije poštovala pravila. Što kažu ovde, mi treba da poštujemo more jer smo mi posetioci mora, a ne da se ponašamo kako mi želimo. Ajkula je ubijena, ali kažu da tako kad se desi napad oni nju čipuju, vrate je u more i prate njeno kretanje kako se više ne bi dešavali napadi.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin