NI DANAS NIJE OTKRIVENO DA LI SE UBILA MALA NEVESTA ILI JU JE ON USMRTIO: Imala je 23 godine i sahranjena je u venčanici

Patriša Barendži pronađena je obešena o plafonski ventilator, aprila 2016. godine. Od tada pa do sada njena smrt se smatra velikom misterijom.

Njen dečko Rahul Radž Sing je prvi dao izjavu za medije, navodeći kako ju je našao mrtvu u njihovom stanu. Patriša je tada imala samo 25 godina.

Stanovali smo u dvosobnom stanu. Imali smo dva ključa – jedan je bio kod Pratiše, a drugi kod mene. Kada sam ušao u spavaću sobu našao sam Pratišu kako visi sa plafona. Jako sam se uplašio. Odmah sam pozvao komšije i uz njihovu pomoć sam je odvezao u Kokilaben bolnicu. Mislili smo da je živa, ali nije bila. Toliko sam bio uplašen, da nisam pozvao policiju. Zvali su ih iz bolnice. Posle objave lekara, pozavo sam Pratišinu porodicu i nekoliko naših bliskih prijatelja”, rekao je Sing tada.

Mala Nevesta
foto: Printscreen/ Facebook/ Pratyusha Banerjee & Siddharth Shukla

Mnogi su posumnjali u ovu verziju priče, jer su nakon višesatne obdukcije lekari na njenom vratu pronašli tragove davljenja, što ukazuje na smrt zbog gušenja od strane druge osobe, a ne od vešanja.

Navodno se par tog istog dana posvađao u gradu, a rasprava se završila šamarom kada je Rahul prilično jako udario svoju verenicu.

Pratiša je nakon šamara pala. Posmatrači su bili zapanjeni činjenicom da joj verenik nije pomogao da ustane sa asfalta, prenosili su tamošnji mediji. Nekoliko sati kasnije stigla je vest o njenom samoubistvu. Navodilo se i da je glumica bila izuzetno ponižena zbog skandala u javnosti.

Njihova ljubavna priča ličila je na indijsku bajku. Vremenom je postala turbulentna, njihovi odnosi postali su prilično zategnuti i imali su ozbiljnih problema zbog bračnih planova i neslaganja njenih prijatelja i rodbine sa njenim izborom.

Ne mislim da se ubila. Mislim da je u pitanju planirano ubistvo“, rekao je njen kolega Ajaz Kan za novinsku ageniciju ANI.

Kako su tada pričali i ostali prijatelji Pratiša se prilično udaljila od svih nakon što je započela vezu s Rahulom, a spekulisalo se i da je ostala u drugom stanju. Par dana pre nego što je pronađena u svom stanu plačući je zvala prijateljicu i obratila joj se za pomoć.

Patrišini roditelji su podigli tužbu protiv njenog verenika, pod sumnjom da je on kriv za njenu smrt, dok je on odgovorio kontra tužbom, optužujući njene roditelje da su je koristili zbog slave i novca. Nije poznato javnosti šta se desilo sa tim slučajem.

Smrt lepe Pratiše i dalje je misterija, a na oproštaju uoči sahrane pokojnoj glumici su obukli venčanicu koja je ona naručila za svoje venčanje.

Ko je bila Mala nevesta?

Rođena je 10. avgusta 1991. godine u Tatanagaru, a prvi put je pred kamere stala u sporednoj ulozi seriji “Rakt Sambandh”, da bi zatim igrala Vani u seriji “Yeh Rishta Kya Kehlata Hai”.

Uskoro je dobila ulogu Anandi u “Maloj nevesti”, a jednom prilikom je ispričala da je odabrana u velikoj konkurenciji i zahvaljući svom talentu.

Nakon velikog uspeha serije, koja je bila gledana širom sveta, učestvovala je u jednom plesnom šou, koji je napustila istakavši da se nije osećala prijatno na probama.

Potom se okušala u rijalitiju “Big Boss”, u kom je pokazala veliki takmičarski duh, a zatim je sa svojim partnerom Rahulom Radžom Singom učestvovala u rijalitiju “Power Couple”.

Imala je samo 25 godina kada je pronađena mrtva. Zvaničnim uzrokom smrti proglašeno je gušenje.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/