Nezrinu napadač zamijenio sa lopovom: SPASILO ME ŠTO SAM MU KAZALA STANI, JA SAM ŽENSKO

Nezrinu napadač zamijenio sa lopovom: SPASILO ME ŠTO SAM MU KAZALA STANI, JA SAM ŽENSKO

 

Jedan sasvim običan radni dan Nezrini iz Novog Pazara je postao prava noćna mora. Ona je, ni kriva, ni dužna, u prvim večernjim satima, dok je obavljala poslove dobavljača Glovo, napadnuta u ulici, u koju je trebala dostaviti narudžbu.

U izjavi za portal A1, ona kaže da ne zna koji bi mogao da bude razlog zašto je muškarac pretukao.

 

„Ulica je bila mračna, nisam ga dobro vidjela. Kada smo se sreli, rekla sam mu da ga zbog mraka nisam vidjela, on je počeo sa odgovara arogantno, nervozno, nakon toga me je udario pesnicom u predjelu glave, pala sam s bicikla“, kaže Nezrina.

 

Ako je suditi po snimcima, djevojka je dobila “dobre” batine, što se vidi na licu. Ali, te povrede je manje bole od bolova u diši. Boli je, kaže, da je na nju digao ruku njen sugrađanin.

 

“On je nakon mog pada nastavio da me udara, sve dok nisam rekla ‘stani, ja sam žensko’, nije prestao. Mogao je i oko da mi istjera, ne bi me boljelo kao što me boli činjenica da je on dio našeg naroda. Da je možda moj komšija, rođak… to me najviše boli“, zaključila je Nezrina .

 

Pripadnici policijske uprave u Novom Pazaru priveli su dvadesetdvogodišnjeg muškarca zbog osnovane sumnje da je sinoć pretukao radnicu dostave hrane “Glovo” koja od nedavno posluje u Novom Pazaru. Napadač se pravdao da je mislio kako se njegovom ulicom pojavio na biciklu lopov.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin