NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U SPLITU: Radnica htela da dohvati kantu, a mašina je ščepala MORALI DA SEKU METAL DA JE IZVADE

Radnica stara 50 godina nastradala je sinoć oko ponoći u Splitu kad joj je presa za papir zgnječila noge i donji deo tela.

Za sada još nema zvaničnih informacija o okolnostima tragedije u kojoj je nastradala radnica u magacinu Kaufmana. Mediji nezvanično prenose da je nesreća dogodla kad je žena ušla u poluautomatsku presu za kartonsku i papirnu ambalažu u koju joj je prethodno upala plastična kanta.

Žena se popela u mašinu kako bi izvadila kantu, međutim, senzor je verovatno očitao potreban volumen za rad i automatski aktivirao presu koja joj je priklještila donji deo tela i noge. Presa prema navodima hrvatskih medija može da napravi pritisak od 80 tona.

Radnicu je pronašao kolega koji je odmah alarmirao hitne službe.

Nesreća se dogodila u 23.50, a policija je dojavu o nesreći dobila već u 23.54 sati. Na mesto nesreće su stigli vatrogasci koji su isekli delove prese kako bi oslobodili nesrećnu ženu iz smrtonosne situacije.

Prebačena je u KBC Split gde je smrt konstatovana u 2.38 sati.

– Državni inspektorat saopštio je da je inspekcijski nadzor u toku i da ne mogu da komentarišu okolnosti događaja dok ne bude okončana – prenosi lokalni mediji.

Tržni centar danas nije radio zbog tragedije.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin