NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA: Dete od 13 godina ubilo pola tima – slike s mesta zločina su stravične (VIDEO)

Stravična saobraćajna nesreća desila se u SAD-u. Naime, 13-godišnjak je vozio pikap atomobil koji se direktno sudario sa kombijem što je rezultiralo smrću čak osam osoba.

Osim 13-godišnjaka u nesreći je stradao suvozač iz njegovog vozila te sedam članova golf tima Univerziteta Saut Vest.

Muški i ženski timovi USW-a su se vraćali kući sa takmičenja kada je pikap vozilo prešlo u njihovu traku na zamračenom delu autoputa i izazvalo nesreću sa devet smrtnih slučajeva.

Fotografije sa mesta nesreće potvrđuju koliko je ona bila stravična, a vozila su praktično izgorela na licu mesta.

Preminuli su trener Tajler Džejms (26) te golferi Maurisio Sančez (19), Travis Garsija (19), Džekson Zin (22), Karisa Raines (21), Lejsi Stoun (18) i Tijago Souza (18).

Interesantno da 13-godišnjak koji se nalazio za volanom još uvek nije identifikovan, dok je s njim Dodž 2500 pikapu bio i 38-godišnji Henrih Simens.

Nekoliko golfera je završilo u bolnici, njihovo stranje je bilo kritično, ali u međuvremenu su se oporavili pa se sada osećaju stabilno.

Prema zakonu u Teksasu, da bi mogli da uzmu časove za vozački ispit tinejdžeri moraju da imaju najmanje 14 godina, odnosno 15 da upravljaju vozilom zajedno s instruktorom, te je sasvim jasno da je u ovom slučaju prekršen čak i taj zakon, pored svih ostalih.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin