NEVJERICA! Aleksandri se sin probudio pričajući NEPOZNATIM jezikom: Potom je uzeo olovku i napisao nešto neverovatno!

Posao jednog roditelja je više nego težak, i potrebno je jako puno truda i odricanja da bi se izašlo na kraj sa jednim tinejdžerom u današnje vreme. Nekada pre, to je bilo puno lakše,ali u današnje vreme jako teško je izaći na kraj sa jednim detetom, jer je okružen sa jako puno lošeg utecaja, koji itekako zna da našteti jednom detetu u razvoju.

Sledeća priča nam dolazi iz Argentine, gde je dečak koji ima samo 6 godina a koji se zove Domingo Perez, samo jedno jutro ustao i počeo da priča nepozznatim jezikom. Njegova majka Aleksandra je bila naprosto zgranuta sa ovim što je videla, a Aleksandra je odmah potražila pomoć osoba koje se bave ovakvim stvarima.

Došaao je stručnjak za jezike, i utvrdio je da je u pitanju kinesko mandarinski jezzik, ali opet nije bio siguran 100% da se radi o tom jeziku. Dečak je bio toliko ljut što ga majka ne razume, pa je otišao u kuhinju, uzeo čokoladu i prstom joj pokazao šta je zapravo i želeo. Onda joj je uzeo papir i olovku i savršeno nacrtao sebe i svog drugara sa kojim se igra skoro svaki dan, a pored je napisao i neka slova koja su podsećala na kineskaa slova.

Aleksandra je odmah pozvala dečakovu majku na kafu kao i tog mališana. Nih dvojica su otišla u sobu a nakon samo par minuta oni su počeli da pišu istim tim jezikom, a kada je majka upitala šta je to? Oni su rekli da je to najnovija kineska igrica koju njih dvojica igraju baš svaki dan.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin