Imam 50 godina i još uvek sam nevina! Da li je sada prekasno da imam seks?

Da li se se život bez ikakvog seksualnog iskustva može nazvati ispunjenim i srećnim? Ovo muči jednu damu koja je poslala pismo ekspertu za muško-ženske odnose Roanu Pelingu.
Moj dečko ima 58 godina i ne želi da imamo seks! Šta da radim?

PITANJE dogurala sam do pedesete godine života, a da još uvek nisam imala seks nikad nismo otišli dalje od poljubaca vrlo ispunjenim životom, ali sada osećam tugu Da li bi trebalo da dignem ruke od nade da ću ikada izgubiti nevinost

ODGOVOR

Mnoge žene mogu da se prepoznaju u ovom vašem pitanjugubljenje nevinosti za mnoge predstavlja ogromnu preprekuretke osobe koje se ne plašeogromna razlika između seksualno iskusnih i neiskusnihpotrebno mnogo vremena da bi se stekla istinska mudrost na ovom poljuda osećate da vas partner poštuje i voliDa li ginekolog može da vidi da sam ja sinoć izgubila nevinost?ne fokusirajte se na godine! Mnoge žene najbolji seks su doživele upravo u pedesetim.

Inspiraciju u svojim sredovečnim prijateljicama koje u zrelom dobu odlučuju da stiču nova iskustvatrebalo da znate šta tačno hoćeteniste vi prva i jedina pedesetogodišnja devicada li vi zaista želite da imate seks ili samo mislite da je to nešto što bi trebalo da obavitevama je pre svega cilj partnerski odnos.

 

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

.

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin