Neverovatna priča o obaranju DRONA iznad Kijeva zapalila mreže: Svi slave Olenu i njenu ZIMNICU (FOTO)

Ukrajinka je navodno dohvatila teglu u nedostatku boljeg oružja i pogodila letelicu

 

 

Priča o ženi iz Ukrajine koja je teglom zimnice navodno oborila “neprijateljski dron” iznad Kijeva munjevito se proširila društvenim mrežama.

 

U prvoj verziji “oružje” su bili krastavčići, ali je ona to sama opovrgla u izjavi za ukrajinski portal LIGA.Life, koji ju je juče navodno pronašao. Junakinja ove poprilično neverovatne priče ipak tvrdi da je u tegli bio paradajz.

 

– Videla sam da nešto polako leti i prvo sam mislila da je to vrana. A onda sam čula zujanje. Nikad pre nisam videla dron – počela je Kijevljanka, koju su potpisali samo imenom Olena.

 

Ona kaže da je u tom trenutku bila na terasi, a onda požurila da u stanu nađe bilo šta čime bi gađala letelicu. Dodaje da je ispod stola bila tegla sa paradajzom.

 

Image

 

– Uzela sam je, verovatno iz straha. Pomislila sam: “Što ako počnu da pucaju po meni?”. Šteta za taj paradajz… Ne znam odakle je došla priča o krastavcima – ispričala je ona medijima.

 

Kaže da se posle pogotka spustila na ulicu sa mužem kako bi dokrajčila dron.

 

– Razbila sam ga na komadiće i stavila u nekoliko kesa. Ne razumem se u elektroniku, ko zna može li to i dalje da prati nekoga – kazala je Ukrajinka.

 

Društvenim mrežama proširile su se fotografije ovog navodnog “podviga”, ali Olena tvrdi da su lažne jer u tom trenutku nije ništa slikala.

 

Žena misli da su dron digli pljačkaši koji traže prazne stanove bez vlasnika.

 

– Već su bili na ulazu naše zgrade. Komšinica je primetila sumnjive mladiće, a kad ih je pitala ko su, brzo su pobegli – kaže Olena.

 

Kao rekacija na ovu priču pojavilo se mnoštvo mimova na koji su veličali “baku sa teglom krastavčića”, iako ona tvrdi da je u pitanju bila druga zimnica.

 

Nema nikakvih dokaza da se ovo stvarno dogodilo, a kamoli čiji je bio navodni dron, međutim to nije sprečilo korisnike društvenih mreža da stvore mit nalik lažnoj priči o pilotu nazvanom “Duh Kijeva”, za kojeg se tvrdilo da je oborio barem šest ruskih aviona.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE