Nestvarno: Čuveni fudbaler (50) postao deda, a pogledajte tek kako izgleda novopečena baka! (FOTO)

Rivaldo je svojevremeno bio jedan od najboljih fudbalera na svetu, a najbolje dane svoje karijere proveo je u dresu Barselone. Mnogi su zbog Rivalda pre nešto više od 20 godina počeli da navijaju za taj klub jer je svojim potezima oduševljavao javnost. Na Nou Kamp je stigao na leto 1997. godine iz Deportiva i igrao je u Barsi pet sezona, te bio daleko najbolji igrač.

Rivaldo je 1999. godine proglašen za najboljeg igrača sveta i dobio je Zlatnu loptu iako s Barselonom nije baš osvojio toliko trofeja koliko je očekivao. Došao je u klub koji je tada bio u fazi promena što se odrazilo i na rezultate.

No, trag koji je Rivaldo ostavio u Barseloni je ogroman jer je na 157 utakmica uspeo da postigne 86 golova, a neki od njih bili su pravo remek delo i o njima se i danas priča.

Nakon Barselone Rivaldo je igrao za Milan, ali je tu proveo samo jednu sezonu. Posle Milana nastupao je za Kruzeiro, Olimpijakos, AEK, Bunjodkor, Sao Paulo, Kabuskorp, Sao Kaetano i Mođi Mirim.

 

Svoju karijeru završio je pre skoro sedam godina kada je već imao 42 godine. Rivaldo će narednog meseca proslaviti 50. rođendan, ali fudbalsku javnost je oduševio jer se još uvek nalazi u neverovatnoj formi.

 

Rivaldo kao da ne izlazi iz teretane jer izgleda zaista fantastično, a režim treniranja koji je imao tokom igračke karijere odlučio je da zadrži i nakon što se penzionisao što je svakako za svaku pohvalu.

Brazilac je bio u centru pažnje tamošnjih medija jer su ga pohvalili zbog sjajnog izgleda iako uskoro puni 50 godina. Uporedili su ga sa Veslijem Snajderom koji se neverovatno zapustio nakon svega nekoliko meseci penzije i poručili su da je Rivaldo primer koji svi treba da prate.

 

Nekadašnji igrač Barselone često se oglašava i na Instagramu gde objavljuje fotografije iz teretane i pokazuje svima u kakvoj je formi.

Takođe, ono što je za mnoge impresivno jeste da je Rivaldo pre nekoliko godina postao deda, ali kada biste ga sreli na ulici sigurno da ne biste pomislili da taj čovek ima već 50-ak godina.

 

Rivaldo nakon završetka karijere najviše vremena provodi sa porodicom i nadoknađuje sve ono što je propustio tokom igračke karijere. Fokusirao se u potpunosti na nju i maksimalno uživa.

 

Njegova supruga ima 43 godine, zove se Eliza, a s obzirom na to da je postala “baka”, jasno vam je koliko zapravo nestvarno izgleda. Dobro, ruku na srce, pravi je “frik” za fitnes, pa je donekle i logično to što ovako “grmi”.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin