NESTALA MAJKA TROJE DECE: Anita poslednji put viđena pre sedam dana, očajna kuma MOLI ZA POMOĆ

0

Na stranici “Nestali.hr” objavljeno je da je 11. juna ove godine nestala Anita Jurić (36). Udaljila se sa adrese na zagrebačkoj Savici, Ulica Vladimira Ruždjaka. Anita živi u Dubravima.

 

 

 

Visoka je 165 centimetara, ima kestenjastu boju kose i smeđe oči te je slabije telesne građe. Bila je obučena u svetlozelenu majicu kratkih rukava, sive uske farmerke i bele patike, stoji na stranici.

Anita je kuma blogerka Kristina Kovačević Hitrec koja je objavila apel na svojoj Fejsbuk stranici Mamin blog. Piše kako je prema poslednjim informacijama zahvaljujući nadzornim kamerama Anita viđena u kafiću Galerija na Savici te parkiralište kod tog kafića, prenosi “Net”.

 

 

“Molim vas, ako je neko video moju kumu, neka mi javi. Udaljila se iz auta na Savici u 19 sati. Inače živi u Dubravi. Na sebi ima zelenu majicu, sive farmerke i bele patike. Imam i naočare kao na slici”, piše blogerka.

 

 

Anita ima dva sina i ćerku

 

 

Nekoliko dana nakon toga ponovila je apel.

 

 

“Izgubili smo dva ključna dana zbog greške u komunikaciji. Molim sve dobre ljude da dele, a one zle nek zaobiđu objavu”, napisao je u poslednjoj objavi.

 

 

Za “Danas.hr” Kristina je rekla da su svi u strahu jer Anita ima troje male djece.

 

 

 

 

 

“Ona nikad nije i ne bi ostavljala svoju djecu na tako dugo vrijeme. Zabrinuta sam da sebi možda nije nešto nažao učinila, ali ipak se nadam da vjerujem da nije jer je ona inače snažna žena. Očajni smo svi”, ispričala je kuma Kristina koja ju je opisala kao jako brižnu majku.

 

 

Anita ima ćerku od četiri godine i dva sina od šest i devet godina.

 

 

Apeluje se na građane da, ukoliko imate informaciju o Aniti, obavestite najbližu policijsku stanicu ili nazovu na broj 192. Takođe, informacije mogu dostaviti na mejl adresu: nestali@nestali.hr. (RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:        INSTAGRAMU          I        FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *