Nesretna majka nakon 42 godine otvorila sanduk pokojnog sina! PRIZOR JE SKAMENIO- Cijeli Balkan govori o ovome, zar da ovako jedna majka DO

Kada se spomenu neke cudne stvari mi sa vama moramo da podijelimo nekoliko prica. Ovo je situacija koja nije nastala na nasim prostorima ali jednostavno putem medija dosla je do Balkana i o tome sada svi govore.

 

Ovo je situacija koja se desila u Juznoj Americi ali majka je toliko govorila o tome i borila se pa nije htjela da suti jr je znala kako i sama kaze da je upravu za sve to. Ovo je njena zivotna prica koja je za kratko vrijeme obisla cijeli svijet.

 

Ona je svo vrijeme bila istrajna u svojoj odluci da sazna istinu i da otvori sanduk od djecaka koji je umro a to se desilo prije 42 godine ali njoj nesto nije dalo mira. Naime ona se porodila 1974 godine rodila djecaka a kako kaze nakon pet dana saznala je da je on umro.

 

Ona u to nije vjerovala jer kako je i sama rekla zeljela je da ga vidi ali noj to nisu dali. znala je da je ukraden jer je bio veseo i prije svega jako zdrav djecak. Kada su sada uz vjestake i razne potvrde i odobrenja saznala da mora da otvori sanduk skamenila se je rje to bio znak da se nesto desava svo ovo vrijeme.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na                       INSTAGRAMU                       I                       FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin