Neobičan incident: Žena se napila i pretukla muža, on odmah pozvao policiju

Prema prijavi muškarca, njega je supruga nekoliko puta snažno udarila rukom u lice, pri čemu je bila u alkoholisanom stanju…

 

U selu Gornji Kamengrad, nadomak Sanskog Mosta u BiH, prijavljen je neobičajen slučaj nasilja u porodici, u kojem je deblji kraj izvukao muškarac.

 

Naime, E.H. je prvo napala supruga E.S. verbalno, a potom i fizički, nakon čega je muškarac prijavio slučaj policiji. Na lice mesta, u njihovu porodičnu kuću u pomenutom selu, upućena je policijska patrola, koja je zatekla supružnike.

Prema prijavi muškarca, njega je supruga nekoliko puta snažno udarila rukom u lice, pri čemu je bila u alkoholisanom stanju. Pripadnici policije su ovom prilikom preduzeli zakonom propisane mere, te žensku osobu priveli na informativni razgovor.

 

Ovo je samo jedan u nizu brojnih slučajeva nasilja u porodici na području Unsko sanskog kantona, a ono što je karakteristično, navode u policiji, je da su u poslednje vreme žrtve nasilje sve češće i muškarci.

 

Mahom se radi o osobama u starijoj životnoj dobi, a u takvim slučajevima najčešće se radi o starijim licima nad kojima deca vrše nasilje, (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJT

KLIKNI OVDJE  www.rbsm-serije.com

Pratite nas na    INSTAGRAMU    I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin